2777
2789
عنوان

همسرم شکاک و بددله یا من اشتباه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 82 پست
یعنی الان پشیمونی؟🥲الان خانوادت بهترت یا همسرت ؟ خونه شوهرت بهتری یا خونه بابات؟منم این فکر افتاده ...

خونوادم خیلی دوسم دارن هوامو دارن پشتم هستن اما مذهبی و تصبی ان مثلا دختر تا شوهر نکنه گوشی دستش نمیگیره 

فک کن دانشگاه میرفتم گوشی داداشم ساده بود بهم میدادن 

یا در میزنن مرد باید باز کنه 

تنهایی حق نداشتم جایی برم وووو... اینا باعث شد زود ازدواج کنم 

خونوادم خیلی دوسم دارن هوامو دارن پشتم هستن اما مذهبی و تصبی ان مثلا دختر تا شوهر نکنه گوشی دستش نمی ...

وایییی مال من هم تقریباً تو همین مایه ها هستن 

فکر میکنن کاری خوبی میکنن ولی نمیدونن باعث میشه دخترشون چقدر عذاب بکشه.....

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چادر دوس ندارم اوایل بزور چادر سرم کرد اما با چادر راحت نبودم حس میکردم خل و چلیم ابجی

خل چل چرا آخه 🤣🤣🤣🤣

مگه هر کی چادریه خل و چله 

نه اتفاقاً احساس سنگینی و وقار و امنیت برات میاره 

این دوره کسی دور ور خانم چادری نمیره برای مزاحمت 

همسرت هم خیالش راحت میشه 

خونوادم خیلی دوسم دارن هوامو دارن پشتم هستن اما مذهبی و تصبی ان مثلا دختر تا شوهر نکنه گوشی دستش نمی ...

اگه خانواده سختگیری داشتی اصلاً نمیذاشتن بری دانشگاه 

اما خب نگرانت بودن و این طبیعیه 

خل چل چرا آخه 🤣🤣🤣🤣مگه هر کی چادریه خل و چله نه اتفاقاً احساس سنگینی و وقار و امنیت برات میاره ای ...

نهههه ربطی به ادر نداره 

مثلا بلد نبودم درست بگیرم چادرو یا میفتادم اصن ی وضعی اونم با دوتا بچه دوقلو خدایی خیلی سختم بود 

وایییی مال من هم تقریباً تو همین مایه ها هستن فکر میکنن کاری خوبی میکنن ولی نمیدونن باعث میشه دخترشو ...

دقیقا 

همه گوشی لمسی داشتن اونوقت من باید میرفتم سرویس تا گوشیه ساده داغونمو دربیارم زنگشون بزنم هییییی😓

[QUOTE=402236769]از چادر ملی که مدلهای مختلفی داره استفاده کن  پوشیدنش راحته [/QUOTE

ابجی چادر هم بزنم شک ندارم بهونه های مختلف میاره تا نرم بیرون .میخواد مطیعش باشم فقط چشم بگم .خب منم ادمم حق زندگی دارم نمیشه تو هررررچی اظهار نظر کنه .زنی گفتن احترامی گفتی عشقی گفتن. من اگه هی خودمو بیارم پایین که اقا راضی باشن پرروتر میشه.

[QUOTE=402236769]از چادر ملی که مدلهای مختلفی داره استفاده کن پوشیدنش راحته [/QUOTEابجی چادر هم بزن ...

نه ارایش کنم نه لباسی که دوسدارمو میزاره بپوشم نه میزاره کلاسی هنری چیزی یادبگیرم نه میزاره گواهینامه بگیرم خب مگه اسیرم من.زن گرفته برده که نگرفته .خدایی یسری از رفتارای مردا بچگونس هیچ درکی ندارن.

شوهرت ببر مشاوره اگر واقعا میدونی شکاشه از اول اینجور بوده یا تازگیا اینجور شده؟

از اول اینجوری سختگیر بوده ولی شکاک نه 

اوایل ازدواج زباله رو هم نمیزاشت بزارم دم در درو از بیرون قفل میکرد میرفت سرکار 

انلاین میشدم تا ۱۱شب میگف خاموش کن نت رو بگیر بخواب نبینم انلاین باشی 

بزور راضیش

از اول اینجوری سختگیر بوده ولی شکاک نه اوایل ازدواج زباله رو هم نمیزاشت بزارم دم در درو از بیرون قفل ...

بزور راضیش میکردم بزاره ورتمو اصلاح کنم 

چندین بار مچشو میگرفتم با ی زنی چت میکرد وقتی جریانو پرسیدم کتکم زد دست پیشو میگرفت پس نیفته

خودزنی میکردم از عصبانیت اون انگار ن انگار

روزای خیلی بدی داشتم 

من تو بهترین روز زندگیم(ناراحت ترین ادم روی زمین بودم)چیا که نکشیدم از دستش اونم توروز عروسی .هووووووف 

من تو غربتم غروبی وقتی دلم میگیره دلم برای خونوادم تنگ میشه حس خیلی بدی داشتم ۷ماهه خونوادمو ندیدم خیلی گریه کردم اروم شدم رفتم صورتمو بشورم اومدم که بخوابم شوهرم گف کاپشنمو ندیدی منم عصبی شدم گفتمش اره تو جیبمه بیا درش بیار ولی با جیغاااااا کپ کرد بنده خدا..