2777
2789
عنوان

همسرم شکاک و بددله یا من اشتباه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 82 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بد دل نیست احساس خطر کرده اگه از زبان خودت می شنید بهتر بود ولی با این وجود ترسش طبیعیه

خب خواهر اخلاقش تنده میترسم 

من تهدید به مرگ هم بشم نمیرم بهش بگم هزار جور فکر بد میکنه راجبم 

انگار دارم گولش میزنم یا با یارو سرو سری دارم 

خوب همینا رو به خودش بگو بگو تو اگه کسی هم مزاحمم شد باید حامیم باشی نه اینکه الکی بهم تهمت بزنی بگو ...

من یبارم ازش تعریف نکردم 

شاید حق باشما باشه 

حتما همینکارو میکنم

خب خواهر اخلاقش تنده میترسم من تهدید به مرگ هم بشم نمیرم بهش بگم هزار جور فکر بد میکنه راجبم انگار د ...

اگه چادری نیستی چادر بپوش تا همسرت و خودت 

احساس راحت تری داشته باشین و اعتماد همسرت بیشتر بشه و خیالش راحت تر باشه 

عزیزممم🥲😂درکت میکنم سخته من مجردم ولی خانوادم مثل همسر شما هستن ادم عزت نفسش نابود میشه

وای چقدر سخته 

من تو سن کم ازدواج کردم ۱۱سال اختلاف سنی داریم میخواستم فقط از اون خونه برم نمونم تن به ازدواج دادم 

کاش خانوادم باهام خوب بودن کاش مجبور نمیشدم

وای چقدر سخته من تو سن کم ازدواج کردم ۱۱سال اختلاف سنی داریم میخواستم فقط از اون خونه برم نمونم تن ب ...

من تو ایتا کانال مرضیه کشوری دارم خیلی خوبه میخوای عضو شو مشکلاتتو باهاش مطرح کن بهت راه حل میده

وای چقدر سخته من تو سن کم ازدواج کردم ۱۱سال اختلاف سنی داریم میخواستم فقط از اون خونه برم نمونم تن ب ...

شما اشتباه منو نکنین ابجی خییلی پشیمون میشی 

درست و بجا تصمیم بگیر و اینم بگم مرد ایندت تو چه خونواده ای بزرگ شده باشه خییییلی مهمه خونواده ی همسر خیلی مهمه

همه ی جوانبو بسنج .

اگه چادری نیستی چادر بپوش تا همسرت و خودت احساس راحت تری داشته باشین و اعتماد همسرت بیشتر بشه و خیال ...

چادر دوس ندارم اوایل بزور چادر سرم کرد اما با چادر راحت نبودم حس میکردم خل و چلیم ابجی 

چادر دوس ندارم اوایل بزور چادر سرم کرد اما با چادر راحت نبودم حس میکردم خل و چلیم ابجی

اینم بگم حجاب دارم مانتوم تا زیر زانو 

خیالش راحته از این بابت ولی بازم با حرفاش منو ناراحت میکنه 

یعنی الان پشیمونی؟🥲

الان خانوادت بهترت یا همسرت ؟ خونه شوهرت بهتری یا خونه بابات؟

منم این فکر افتاده تو سرم زودتر ازدواج کنم برم راحت بشم از دستشون خیلی اذیتم میکنن

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یعنی الان پشیمونی؟🥲الان خانوادت بهترت یا همسرت ؟ خونه شوهرت بهتری یا خونه بابات؟منم این فکر افتاده ...

خونوادم خیلی دوسم دارن هوامو دارن پشتم هستن اما مذهبی و تصبی ان مثلا دختر تا شوهر نکنه گوشی دستش نمیگیره 

فک کن دانشگاه میرفتم گوشی داداشم ساده بود بهم میدادن 

یا در میزنن مرد باید باز کنه 

تنهایی حق نداشتم جایی برم وووو... اینا باعث شد زود ازدواج کنم 

تا حالا پیش نیومده بهم شک کنه تو این ۸ سال یبارم گوشیمو چک نکرده ولی سر این موضوع خیلی عصبی شد محلم ...

مرده گاهی قاطی داره 

بعدم دوستت داره

غیرت نشون بده بهتر ازینکه کلا بی‌غیرت بود