2777
2789

باهم خیلی صمیمی بودیم از بچگی اون خیلی زودتر از من ازدواج کرد و خب طبیعیات خیلی زودتر زندگی اش افتاده رو روال حالا که ما داریم تلاش می‌کنیم برا زندگی مون اون به جاهای امنی رسیده تقریبا  ولی منو شوهرم داریم هنوز تلاش می‌کنیم و مطمینم می رسیم 

بعد هر دفعه منو میبینه از حقوق شوهرش میگه از اینکه داره فلان کارو می‌کنه که  درآمدش خیلی زیاد بشه از تعداد خونه و ماشینش میگه از گوشی. ولپتاپش میگه و..... از بچه اش میگه اینجوری که خداروشکر من نازا نیستم بچه آوردم (من چند ساله بخاطر مشکلات مالی واینک دوست دارم زندگی ام سروسامان بگیر بعد بچه بیارم دست نگه داشتم) 

واقعا دلیلش چیه ؟ چرا با من فقط اینحوری می‌کنه ؟مطمینم فقط با من اینحوریع 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بپرس عزبزم

دیشب به دوستم پول قرض دادم

همون دیشب گفت شماره کارت بفرست برات بفرستم منم گفتم اگه نداری میخوای پیشت باشه اونم گفت نه و همین شبی شماره کارتتو اس ام اس کن

منم نفرستادم دیشب 

بنظرتون الان شماره کارت بفرستم زشته؟ از دیشب کلا حرف نزدیم دیگه🤐

دیشب به دوستم پول قرض دادمهمون دیشب گفت شماره کارت بفرست برات بفرستم منم گفتم اگه نداری میخوای پیشت ...

آره بگو یادم رفت اینم شماره کارتم عزیزم هر وقت داشتی بزن عجله نیست دیگه خودش میزنع 

خب بهتر نیست رفت و آمد تو محدود کنی 

تو مجبور نیستی با سنجش دیگران خودتو بسنجی پس اگه مسیر درست هدف دارید چرا به حرف حدیث دیگران توجه می‌کنی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دیگه باهاش رفت و آمد نکنبهونه بیار حتما قبلا نداشته که الان خیلی براش با ارزشن به قول یه نفر میگفت ا ...

آره واقعا یه مدت نداشته کم کم رسیده به اینجا 

خب دلیل رفتارش چیه میشه بگی چرا فقط با من 

و اینک اقوام هست گاهی عمو میبینم 

آخه اقوام هستیم همو گاهی میبینیم

مجبور نیستی باهاش ارتباط داشته باشی 

گاهی هم میبینیش در حد سلام و خدافظ

یا یه بار قشنگ بهش بگو که این رفتارت حس خوبی بهم نمیده

با شما مخالفم.

خب بهتر نیست رفت و آمد تو محدود کنی تو مجبور نیستی با سنجش دیگران خودتو بسنجی پس اگه مسیر درست هدف د ...

عزیزم سالی یکی دوبار خیبیتیمش بخدا اقوام هستیم میشه بگی دلیلش چیه 

بابت تاپیکتونم بگم بنظرم طبیعیه نمیدونم چرا بعضی از ما دخترا اینشکلین تا به یه موقعیتی میرسین فخر میفروشن یا خودشونو میگیرن

من دوستم تااازه عقدشه از الان حس میکنم خودشو داره میگیره نمیدونم چرا