ای بابا این نی نی سایت خراب شده چرا گزینه پاک کردن تاپیک نداره یهو یکی کامنت میذاره بدبختی های گذشتت که فراموش کردی یادت میاد عجب گیری کردیم اومدیم اینجا
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
نی نی سایت اسیر جنگی گرفته نمیدونم اصلا از لحاظ قانونی درسته که تاپیکای مارو گروگان گرفته؟ این دیگه چه قانونی بخاطر بالا بودن بازدید خودش تاپیک های مارو پاک نمیکنه یا یکی در روز !!!
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
چطوری همه تاپیکام بشینم قفل کنم من خیلی ساله اینجام
خب چرا برای هر موضوعی تاپیک میزنی گاها دور نمای و سیر تفکری هر آدمی بهتر نیست قفلش کنی به نظرم تاپیک ...
دوست داشتم اون لحظه تاپیک بزنم الانم دوست دارم پاک کنم حق هر آدمی هست
من خودم قفل کردمولی کاش میشد پاک کردبا هرکی بحثت میشه میاد از توش پیدا میکنه که مثلا با همسرت دعوا ک ...
اسیر جنگی شدیم😂