ای بابا این نی نی سایت خراب شده چرا گزینه پاک کردن تاپیک نداره یهو یکی کامنت میذاره بدبختی های گذشتت که فراموش کردی یادت میاد عجب گیری کردیم اومدیم اینجا
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
خب اونم دوست داره نظر بده خنده دار نیست فقط یک طرفه به قاضی میری
زندگی شخصی منه بروز حالم خوب نبوده تاپیک زدم حالا دوست ندارم کسی ببینه درکش خیلی سخت نیست که مقاومت میکنی
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
😂😂😂به خدا همین چن روز پیش داشتم با یکی بحث میکردم که چرا طلاق نمیگیرم😂حالا چرا؟چون تاپیک یه ماه ...
انشالله تا چند سال دیگ کلا این سایت بپوکه راحت شیم اعتیادمونم خود به خود ترک میشه 😂
نی نی سایت اسیر جنگی گرفته نمیدونم اصلا از لحاظ قانونی درسته که تاپیکای مارو گروگان گرفته؟ این دیگه ...
قفل کنی نمیشه کامنت گذاست و بالا نمیاد
ولی لایک میکنن مثلا میری میبینی چند سال پیش تو یه شرایط روحی یه چیزی گفتی .... به قول شما ادم یادش میفته حالش بد میشه
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
😂😂😂به خدا همین چن روز پیش داشتم با یکی بحث میکردم که چرا طلاق نمیگیرم😂حالا چرا؟چون تاپیک یه ماه ...
😂😂😂 چه پیگیر هم بوده که چرا طلاق نمیگیری 😂
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
انشالله تا چند سال دیگ کلا این سایت بپوکه راحت شیم اعتیادمونم خود به خود ترک میشه 😂
الهی آمین 😂
من که یه وقتا به خودم میگم فکر کن خودشون دوباره سایت رو بستن
کسی نمیتونه تاپیک یا کامنت بذاره .....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
چطوری همه تاپیکام بشینم قفل کنم من خیلی ساله اینجام
باید دونه دونه قفل کنی
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗