2777
2789

فامیلی ما خاصه یعنی  کسی ندارع که بگم تشابه اسمی هست منم کلا۲۰ تا فالور دارم همه دوستام اونم پیج پرایوت بعد یکی رفته اکانت ساخته  با فامیلی من داره به همه این ۲۰ نفر که همو هم نمبشاسن  درخواست میده حتی به خود منم داده عکس هم ندارع پیجش جدیده 😑😂کیه بنطرتون ؟چحوری می‌فهمه من کیو دنبال میکنم ؟

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای من تا حالا چند بار پیش اومده انگار از این برنامه های فالوور فیک می‌فروشن و اینا کار اوناست یعنی ...

آخه اسم فامیل منم نزده فقط فامیل با چند تا رقم آخرش و اینکه اونا چجوری می‌فهمن من کیو فالو دارم؟

برای من تا حالا چند بار پیش اومده انگار از این برنامه های فالوور فیک می‌فروشن و اینا کار اوناست یعنی ...

خب چرا دوستامو فالو کرده ؟

خب چرا دوستامو فالو کرده ؟

بخاطر همینه اینستا قابلیت ریپوت داره که تو دلایلش هم میاره که این اکانت مال یکی دیگه ست و بعدش تو میزنی مثلا این اکانت ماله منه طرف سریع پاک میشه اکانتش امتحان کن جواب میده

اگر یه اکانت با اسم شما بالا بیاد اولین نفر از فالوور های شما اونو فالو کنه و طرف هم فالو بک بده فال ...

نه ببین سه تا از دوستام رو ف  و کرده هم اصن همو نمیشناسن اینجوری هم میشه ؟

نه ببین سه تا از دوستام رو ف و کرده هم اصن همو نمیشناسن اینجوری هم میشه ؟

آره تصادفیه دیگ 

منم دقیقا یکی از دوستام بهم گفت همچین اکانتی هست من ریپوت کردم پاک شد 

چند وقت بعدش یکی از اشناهامون هم گفت این اتفاق براش افتاده