2777
2789

در عینی ک ساده نیس خیلی قشنگ و شیکن. ارایش و مو نمیدونم چطورین  منکه هرکار میکنم هرچی کنم بازم ساده بنظر میرسم😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم قدم اول نچرال بودنه  با عمل ها اگزجره نمیشه باکلاس بود

اره والا

خواهرشوهرم دیروز اومده بود خونمون کلی ژل زده بود قبلنم دو سری زده بود دختر خودشم خونه ی ما بود ندیده بود مامانشو اومد تو دخترش گفت وای چرااین شکلی شده ی جوریه انگار

من اوایل از روی قیافه میگفتم طرف چقد باکلاس و شبکه و سعی میکردم زیر نظر بگیرمش علتشون پیدا کنم و خیلی هم قلبی قلبی میشد چشام براشون یه بار خیلی اتفاقی با همین خانمهای شیک و باکلاس هم صحبت شدم به حدی زننده و بیشعورانه بود رفتارش یعنی در حدی که به خودش اجازه میداد داخل کیف بقیه رو بدون اجازه بگرده از اون به بعد توبه کردم از کسی تعریف کنم و ذوق کنم براش😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من بی کلاس و زشتم،نمیدونم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...