2777
2789
عنوان

اخلاق همسرم

171 بازدید | 18 پست

همسرم سر مسائل خیلی بی اهمیت وکوچیک بیخودی عصبی میشه..

مثلاآسانسور اگه توطبقات شلوغ باشه دیر بالا بیاد...

یا مثلا بخوایم بریم جایی من یکم دیر آماده بشم..

یا رفتیم‌سفر من یادم رفت قند بیارم برای چای بین راه..

ویه جوری عصبی میشه که آدم شوک میشه که خب مگه چی شده...

یا رفتیم مهمونی دیگه آخرش که بشه میگه بریم؟؟ کافیه من همون لحظه نیام عصبی میشه تا خود خونه با سرعت رانندگی میکنه..

خیلی اخلاقای خوبی داره ولی متاستفانه آستانه صبرش افتضاح...دراوج خوشحالی سر یه موضوع کوچیک اون روز روبرای دوتامون خراب میکنه..چیکارش کنم..؟؟

صبور نیس 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی مثلا میاد دنبالم سرکار ..زنگ میزنه من دم درم..منم تا کیفم وبردارم وبیام ازساختمان بیرون وخروج بزنم خب حداقل یه ۵دقیقه طول میکشه..یه جوری عصبی میشه که انگار یکساعت منتظر مونده

سلام من باهات همدردم

یکبار نشده بریم یه جایی کوفتم نشه با شادی و خنده میریم

یهو یجوری قاطی میکنه مبهوت می مونم 😞😞

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
بعیده بتونی تغییرش بدی تو داستان های قابل پیشبینی مثل اماده شدن و قند و اینا تا جایی که میتونی پیشگی ...

خیلی تلاش می‌کنم.اما گاهی آدم یادش میره..گاهی دیگه ازبیرون رفتنمون لذت نمیرم همش میگم الان یه چیزی میشه عصبی میشه.

نمیاد...اوایل ازدواج رفتیم نصف رهاش کرد

خودت برو ببین چه راهکارایی میده 

راهکار های مشاورو در ارامش بهش بگو

اگر نسبت به مشاور گارد میگیره اصلا نگو این حرفای خودت نیست..