2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی وازدواج

175 بازدید | 16 پست

یہ جا خوندم ھمہ ی فعالان جنسی بہhpvمبتلا شدہ اند راستہ من قرار بود ۲ماہ بعد عقد کنم اینو شنیدم ترسیدم افرادی کہ متاھل ھستن کمکم کنن میخوام بدونم اونا مبتلا شدن یا نہ خواھش میکنم جوابمو بدید متاھلا لطفا کمکم کنید ازدواج کنم منم مبتلا میسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم بهت صبح برای اینکه دلت آروم بشه بگو برو آزمایش بده 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

این آمارا از کجا میاد ؟؟؟؟

از وزارت بهداشت و کانال های تلگرامی 

کلا زگیل تناسلی وحشتناک بالا رفته بخصوص توی نوجوان ها 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
از وزارت بهداشت و کانال های تلگرامی کلا زگیل تناسلی وحشتناک بالا رفته بخصوص توی نوجوان ها

اونایی که با همه هستن که بله 

من درباره ادمهای نرمال حرف میزنم 

به جایی در زندگی رسیدم که کمتر حرف میزنم😎بیشتر فحش میدم🥹😂

هرکس گزارش بزنه ایت کرسی میخونم 

ده نفر کافیه حمایتم کنید لطفا خواهشا واجبه 

اون یکب اکانتم محدویت دارم دیگه نمیتونم باش تاپیک‌زدم 

قناد سایتم 

بزنید غیر مرتبط 

دروغ 

https://www.ninisite.com/user/386182e4-225c-4152-a1e0-66561002570d/درجستجویخدا

نه لزوما همه نمیگیرند فقط اگر مثلاً شریک جنسیت اچ پی وی داشته باشه می‌تونه به شما هم انتقال بده اکثرا کسایی که چندتا شریک جنسی دارند میگیرن والاما که شش هفت ساله متاهلیم hpv نداریم

اونایی که با همه هستن که بله من درباره ادمهای نرمال حرف میزنم

یه واقعیت هست فکر میکنم جامعه داره انکارش میکنه 

قبلا جامعه بسته تر بود مذهبی یا مذهبی نما پدر و مادر ها بچه ها رو با چارچوب هایی آشنا میکردن اون دختر یا پسر جرئت چنین کاری رو نداشت، چه میدونم دختر و پسر می‌ترسید باکره نباشه، الان به فور برای مرد های متاهل خانه فساد هست 

مشخصه آمار زگیل بالا میره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی