2777
2789

توروخدا اگه دعای نفرین مظلوم بر ظالم میدونید بگین خیلی ازش خسته شدیم هرروز صبح میاد با دعوا و کتک بیدارمون میکنه امروز یه کارگر قرار بود بیاد براش اتاقش رنگ کنه خود کثافتش کپیده بود تو اتاق صدای در نشنید بچه ها همخواب بودن من هم نشنیدم خدایی البته نگفته بود تا منتظر باشم بعد چون در برا کارگر باز نکردیم افتاد به جون بچه ها تو کوچه با چوب زدشون 😓

خدا لعنتش کنه پسرم ۱۳سالشه الان ازین ناراحته که جلو دوستاش ابروش برده من همچون خاستم از پسرم دفاع کنم منو اورد تو حیاط با شلنگ اب زد الان تمام بدنم کبوده 

خودم داشتم توحیاط کتلت سرخ میکردم مجبور شدم برا دفاع از خودم و بچه هام تابه و روغنش و کتلتاش با هم روش پرت کنم ولی هیچیش نشد خدا لعنتش کنه الان دلم داره میترکه ظلم تا کی الان سه ساله عین  روانی ها شده از وقتی خیانتش روشد ابروش بردم سگ هار شده ارزومه مرگش ببینم 

الهی شکر ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرایط جدا شدن رو نداری؟

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

به جای نفرین و طلب دعا واسه مرگش بشین یه فکر منطقی کن خودت و بچه هاتو از این زندگی نجات بدی

قانونی پیگیری کن

طلاق بگیر

هزارتا راه هست که جسم و روان اون بچه ها تحت شکنجه نباشه

بکشیدش خب با قرص فشار

گفتنش آسونه هنگام مرگشون صدنفر صاحاب و دلسوز پیدا میکنن

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...