2777
2789

به دلایلی نخوندم و نشدد تا به الان هدفم هم پزشکی یا مامایی هست 

اصلا قصد ازدواج ندارم....

شهرمونم کوچیکه و آزمون استخدامی هم یه نفر بیشتر معلم نمیگیره و دوستام که الان لیسانس دارن نشستن توی خونه بیکار یا دنبال کار آزادن فعلا

حالا اگه شما جای من بودین کنکور میدادین تا یه رشته خوب قبول بشین یا بیخیالش میشدین میگفتین الکی عمرمو هدر ندم...

اینم بگم بحث درامد و بزارین کنار فکر کنین فقط بخاطر علاقه به رشته و دانشگاه کنکور میدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیسانس داری الان؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اگه اعصاب و پشتکارشو داری بخون

من ۲۴ سالمه همون سال اول که کنکور تجربی خراب کردم دیگه کلا ولش کردم با وجود علاقه‌ام. دیدم اعصاب رقابت شدیدشو ندارم

اگه خودتو میشناسی و فکر میکنی از پسش برمای خیلیم عالیه بخونی

حالا تجربه شخصیم اینه که یکی دوتا تست شخصیت شناسی و استعدادیابی بده، استعداد مهم‌تر از علاقه‌است

یه وقتی میبینی استعدادت تو یه رشته دیگه بیشتره و توش موفق تر میشی

اینطوری دیگه بعد چندسال حس نمیکنی مسیر اشتباهی رفتی

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

🥲🥲جدی؟خودم که هر روز افسوس میخورم که چرا ۱۹/۲۰ ساله نیستم

ببین اره دیگه امسال قبول شی تا ۳۰ سالگیت یه پزشک عمومی میشی بعدشم بخوای تخصص بگیری نهایت تا ۳۵ سالگی 

تازه جوونیته اونموقع

اگه اعصاب و پشتکارشو داری بخونمن ۲۴ سالمه همون سال اول که کنکور تجربی خراب کردم دیگه کلا ولش کردم با ...

👌👌👌ممنونم از راهنماییات

استعدادشو که دارم اما یخورده روحیه ام بخاطر مشکلاتی که داشتم ریخت بهم و نا امید شدم از زندگی

نه😂چون دلم لیسانس الکی نمیخواد

وقتی علاقه نداری و هدفت کسب مهارت تو اون رشته نیست الکی میشه وگرنه درس خوندن و مدرک گرفتن هیچوقت الکی نیست 

شرایط آدما فرق داره براساس شرایط خودت باید زندگی کنی 

سنت هم اونقدر زیاد نیست که دیر باشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵