2777
2789

سلام دوستان بابای من چندین ساله خیلی مارو اذیت می‌کنه و پرخاشگر هست و ولش نکنی میخواد حمله کنه 

یه آدم به شدت خودشیفتس که فکر می‌کنه فقط خودش خوبه و دیگران بهش کم‌لطفی میکنن،مخصوصا خانواده مادرم و همیشه به مادرم کیردمیده،مادرم از ترس هیچی نمیگه دیگ خسته شدم منم باردارم،،،نمیتونم همش فکر و خیال داشته باشم،راضی هم نمیشه برسم دکتر که شاید درمان بشه

فقط می‌خوام یکم خلق و خوش خوب بشه زیاد کار نداشته باشه با مامانم،صبح می‌ره سرکار ظهر هم میاد خونه ،خواب هم نداره،همش تهدید می‌کنه مامانم و بیچاره هیچی نمیگه بخاطر من!باهاش هم حرف زدم اصلا فقط خودشو میبینه،همش با مامانم بد میشه همش فکر و خیال اینو داره مامانم بدگوییشو پیش من یا بقیه می‌کنه کلا توهم داره،چسزی هم مصرف نمیکنه جز سیگار بگید اثر چیز دیگس،فقط اگر تجربه ای دارید میدونید چیزی مناسبه بگید بدم بهش بخوره آروم بشه خسته شدم دیگه هم من هم مامانم!!دلم میسوزه برای مادرم!! هیچ جوره هم نمیشه گولش زد قرصی بدم بهش بخوره ،اگر مایعی چیزی یا نمی‌دونم دیگ فقط اگر کسی می‌دونه راهنمایی کنه

سلام .گل گاو زبون .بروعطاری هم پرس وجود کن ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل گاو زبون روش اثر ندارع حتی گاهی هم میگ نمی‌خوام ،اصلا خیلی اوضاعش داغونه عصبیت همیشه،فقط میگ خودم ...

یه مدت مادرت رو بیار خونه ی خودتون با خودت زندگی کنه .اونجوری مجبور میشه از موضع خودش کوتاه بیاد و فکر درمان باشه .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

برو عطاری دمنوش و یا عرقیجات ارامبخش بگیر یواشکی مامانت توی چاییش یا دوغش یا هرچیزی که میخوره بریزه ...

به نظرت با این شدت از عصبی بودن اثر داره؟؟ هرشب میخواد دعوت راه بندازه از بیست سال پیش شروع می‌کنه میگ،مامانم سکوت می‌کنه که بدتر نکنه،ولی بعدش میشینه گریه می‌کنه مامانم هی تو خودش میریزه،حالا سکوت می‌کنه حالت حمله کردن داره

یه مدت مادرت رو بیار خونه ی خودتون با خودت زندگی کنه .اونجوری مجبور میشه از موضع خودش کوتاه بیاد و ف ...

من به مادرم نزدیک هستم و از طرفی پدرشوعرم همسایه باهام 

شرایطشو ندارم،اونی که من دیدم....

بابای منم همینه..اثر که نداره چون ذاتشون اینه ولی یکم بهتر میشه

بقران همش دارم گریه میکنم با مادرم چندین ساله مادرم پیر شده منم که رفتم سر خونم ....انقدرذوق داره تو همه چیز منم میخواد دخالت کنه حتی وسیله خونم،شوهرمم هی هیچی نمیگ اصلا خیلی معذرت می‌خوام بابامه نباید اینو بگم ولی نفهمه،،شما چی دادین به بابات بخوره؟

فلوکستین بده بخوره ،بریز تو غذاش اگه نمیخوره

دقیقا میخواستم همینو بگم با ماست قاطی کن بده یا ۱/۴م ترانکوپین ۲۵  پودر کن بده  چنان آروم و پر انرژی و مهربون میشه که نگو   دوستم شکست عشقی شو که  آبروش هم تو شهرشون رفته بود ۲۴ ساعت گریه میکرد یک شبه با ترانکوپین فراموش کرد به زندگی برگشت

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
نه قرص به شکل کپسوله توش خالی کن تو غذاش دیگه چون چاره دیگه ای نداری ،یه ذره پودره دیگه فکر نکنم تل ...

خدا کنه تلخ نباشه!!

یه قرصی الان داره مصرف می‌کنه کپسول گچی هست رنگش نارنجی هست نمی‌دونم اینجا بشه عکس فرستادم یا نه دنبال این قرص بودم که برای اعصاب و آرامبخش باش با این رنگ بریزم تو قوطی قرصش عوض کنم جاشونو بخوره ،نمیدونم همچین رنگی قرص اعصاب و آرامبخش پیدا میشه یا ن