2777
2789
عنوان

بچم مشق نمینویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 43 پست
هیچ کسی براش مهم نیستعقلش در حد کودک ۲ساله هست

متولد چه سالی هست؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشه عزیزم .از معلم حرف بخوره بهتر از اینکه از مادر و پدر حرف بخوره .از ترس معلمم که شده مشق می‌نوی ...

۶/۷ سالشه ها

😐

برای سنین بالاتر حرفت تا حدودی درسته

ولی برای این سن موافق نیستم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نمیشه عزیزم .از معلم حرف بخوره بهتر از اینکه از مادر و پدر حرف بخوره .از ترس معلمم که شده مشق می‌نوی ...

ی تلویزیون داریم ک همش خاموشه. اسباب بازی هم جمع کنم با دستاش بازی میکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

معلمه اونقدر ب این بچه تشر زده عادت ب تو سری خوردنمعلمای شصت و خورده ایی سالشهحوصلا کسی ندارهبچه تنب ...

پس مشکل از معلمشه

باید انگیزه ایجاد کنه برای بچه ها

همه ی بچه ها که مثل هم نیستن از نظر هوش و توانایی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
میدونم عزیزم من خودمم خیلی تخس بودم بچگی😂تراپیست میتونه بهت روش هایی بگه که درست بشه قضیه

عادت کرده ب تنبل بودن و تو سری خوردن

کاش بچه بی خیال و شادی بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پس مشکل از معلمشهباید انگیزه ایجاد کنه برای بچه هاهمه ی بچه ها که مثل هم نیستن از نظر هوش و توانایی

دیگه هیچ کسی حوصله کسی دیگع رو نداره 

من خودم مادرشم حوصلشو ندارم

معلم مو سفید ک حق داره

ی تلویزیون داریم ک همش خاموشه. اسباب بازی هم جمع کنم با دستاش بازی میکنه

هم کلاسی داره نزدیکتون باشه برید خونش با دختره مشق بنویسه ؟؟از باباش حساب می‌بره ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هم کلاسی داره نزدیکتون باشه برید خونش با دختره مشق بنویسه ؟؟از باباش حساب می‌بره ؟

باباش ۱۰ماه پیش ما نیست

ی دوست داره خیلی دوستشم داره 

بچه باهوشی هست

ولی من چادریم و همیشه نالون

مادر اون بلوز شلواری، خیلی ادم موحه ایی هست ولی ب مدل خانوادگی ما نمیخوره

مادره دوست نداره بچش با یچه تنبل من بچرخه

۹۷

نیمه دومی هست؟

بهش بگو اگر نمیخوای درس بخونی دیگه نمیفرستمت مدرسه

واقعا هم نفرستش

اگر سال اول درس نخونه و چیزی یاذ نگیره تا اخر همینجور میمونه

منم پسرم رو یکسال دیرتر فرستادم مدرسه

الان عاقل تر و درس خون شده

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

نیمه دومی هست؟بهش بگو اگر نمیخوای درس بخونی دیگه نمیفرستمت مدرسهواقعا هم نفرستشاگر سال اول درس نخونه ...

براش مهم نیست نفرستمش مدرسه

پس مشکل از معلمشهباید انگیزه ایجاد کنه برای بچه هاهمه ی بچه ها که مثل هم نیستن از نظر هوش و توانایی

تایپیک های  اسی ببین

مشکل   نه  از معلم   نه بچه

مشکل  مادره      قبلا هم  همبن  تایپیک ها زده   بهش،گفتن

گوش نمیده

تایپیک های اسی ببینمشکل نه از معلم نه بچهمشکل مادره قبلا هم همبن تایپیک ها زده بهش،گ ...

درسته 👍🏻