2777
2789

برنج و خورشت مرغ

قیمه اینا خوردید یانه

چی بخورم خوبه برام دخترم ۸ ماهه دنیا اومده داخل دستگاه گذاشتن باید هرروز براش شیر ببرم ولی هنوز اغوز هست و اونم در حد خیلیی کم شاید دو قاشق غذاخوری 

دوروزه زایمان کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهیچه بنداز تو شیشه بپزه خوبه برات

شیر بادام درست کن بخور

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

جو شیرتو زیاد میکنه

سوپ جو

حتی ماء الشعیر

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

گوشت گوسفند بکوب اگه نمیتونی بریز تو خوردکن پیاز و کنی ادویه و کنی اویشن بریز بذار تو شیشه سس تا نصفه پایینش اب بریز بذار تو درشو محکم کن بذار تو قابلمه اب تا بپزه اون عالیه کاچیم بخور 

شما از دکتر بپرس ولی من منع بودم تا ده روز فقط مایعات سوپ و اینا

مایعات چی میخوردی خوب الان میوه ام نارنگی و پرتقال اونم سرده طبعش

چای دکتر گفت زیاد نخور

آبمیوه های صنعتی ام به هیچ عنوان نباید مصرف شه

برای اینکه شیرت زیاد بشه سوپ  کله پاچه. مایعات  آبگوشت  آبمیوه طبیعی آب روغنو کرمونی. کدو شنیدم شیر داره. شیرتو باشیردوش مرتب بدوش که شیرت زیاد میشه بابونه وگل گاوزبون بانبات روزی چند لیوان بخور

سعی کن سوپ اینا بیشتر بخوری تا برنج باعث یبوست میشه کار رو برات سخت میکنه سوپ جو شیر رو زیاد میکنه ک ...

۳۴ هفته بودم 

یکدفعه درد مثل پریودی زیر شکم و کمرم شروع شد

۲ ساعت واستادم گفتم خوب میشه ولی نشد رفتم بيمارستان معاینه ام کردند ۳ سانت دهانه رحمم باز شده بود

۲ شب بستری ام کردند اتاق ايزوله نگهم داشتند حتی نمیذاشتن سرویس بهداشتی برم لگن میذاشتند همش دراز کشیده بودم و آمپول ریه زدن برای جنین 

شب سوم ساعت ۴ عصر میخواستم برم سرویس کیسه آبم پاره شد و دیگه زایمان کردم