2777
2789

من بار اوله هارد خریدم و میخوام ازش استفاده کنم. میخواستم عکسای خانوادگی رو بریزم و فایل های کلاسام. هارد معمولی خریدم نه ssd. انگار خیلی به ضربه و اینا حساس هستن این هاردها. لب تابم هم خیلی حجمش کمه میخواستم خالی ش کنم. حالا یهو ترسیدم نپره اطلاعاتم:/

من ندارم اما قصد دارم بخرم .تنها راهم هارده .مگه هاردم میپره؟فلش ها که افتضاحن .هرچی فیلم و عکس یادگ ...

آره گویا مراقبت میخواد. زمین نخوره و ضربه نخوره و اینا. فکرکنم بهترین راه اینه گلچینی از عکس های مهم رو تو یه فضای ابری داشته باشیم. گوگل درایوی تلگرامی جایی. دو تا هم هارد داشته باشیم که بک آپ هم داشته باشه فایل ها:) حالا من یه دونه خریدم ایشالا دومی شم بخرم بعدها:)))))))))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره گویا مراقبت میخواد. زمین نخوره و ضربه نخوره و اینا. فکرکنم بهترین راه اینه گلچینی از عکس های مهم ...

به امید خدا عزیزم .

اره دوتا هارد بهتره باز

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️