2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌خوام سفارش بدم یک و ۶۰۰هستش

نگاه کن بنظرم فول باسن نگیر چون خیلی درشت میکنه تو چشمه 

من یه شورت پروتز بغل ران و باسن گرفتم خیلی طبیعی ولی باسنو خوش فرم میکنه البته من شکم اصلا ندارم و لاغرم 

توهم اگه شکم نداری یچیز طبیعی تر بردار 

من ۱ ماه قبل گرفتم ۶۵۰

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

من یکم شکم دارم

خب پس همونو بگیر گلم 

بپوش به بقیه هم توجه نکن هرچی میخوان بگن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

فول باسن خیلی بزرگ میشه ؟؟؟

اره یکم غیر طبیعی میشع تو نت نگاه کن 

چون من باسنم خوب.تخت تخت نیست .اینجوری گفتین راستش دو دل شدم

ببین قشنگت میکنه ولی یجوری ک ملت متوجه میشن یا رفتی عمل کردی یا پروتز پوشیدی 

بنظر من یه مدل طبیعی ترشو بگیر زیاد درشتت نکنه فقط خوش فرم بشی 

یا اگرم باسن داری و مشکل شکمته خب یع گن برا شکمت فقط بگیر 

یا میتونی همون شرت پروتز بغل ران و باسن رو بگیری ک یه فرم خوشکل بده بهت