2777
2789

سلام 

خواهرم همیشه لکه بینی داره و از اول کلا پریودهاش هیچوقت منظم نبوده چندبار سونو داده و آزمایش همه چیش نرماله حالا ی دکتر بهش گفته از دهانه رحمش تیکه برداری کنه شاید فیبرم داشته باشه یا چیزی دیگع که علت لکه بینیش رو پیدا کنه اما خب 2 تا بچه کوچیک داره و نمیخواد عمل کنه راهی هست بفهمه فیبرم داره یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  اینجوریم 9ماهه تو خونریزی و نامنظمی پریود ودرد سرو کله میزنم بچه هم ندارم سونو پاپ اسمیر ازمایش او اینا همه نرماله مشکلی نداره البته یک ماه پیش کیست تو سونوم مشخص شده بود که الان اونم نیست یه دکتری گفت برو نمونه برداری عمرن برم

من دکتر نیستم اما فیبروم با سونو مشخص میشه،آزمایش پاپ اسمیر رو کلا از خانمها میگیرن (معمولا سال یا۳ سال یکبار)برای چکاب ؛هیچ دردی هم نداره...

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

عزیزم خانم دکترها الان مطبن... نمیان نی نی سایت بچرخن که...ولی به حرف دکترش گوش بده زیر نظرش باشه 

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂
من دکتر نیستم اما فیبروم با سونو مشخص میشه،آزمایش پاپ اسمیر رو کلا از خانمها میگیرن (معمولا سال یا۳ ...

هم پاپ اسمیر داده هم سونو چندین بار همیشه همه چیش نرماله اما این لکه بینیش هم همیشه هستش

یه چیزی میگم اگر انجام بده خونریزیش قطع میشه(چون منم اینجوریم)

ببین (سویق عدس)سرچ کن میاد نحوه درست کردنش مرتب بخوره صبح ۲ قاشق غ (بصورت ناشتا)بخوره تا قطع شه ،البته بجز زمان پریودیش مثلا از روز (پنجم پریودیش) شروع کنه بخوره تا چند روز بعد از اینکه قطع شد تا چندماه این کارو کنه..هر وقتم این اتفاق براش افتاد این کارو کنه..

________

و اما ازامایشاشم بده

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج