2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بچه ها انرژی مثبت این دنیا هستن.

بی کینه و پر از عشق محبت و عاطفه.

اگه نباشن نفرت و کینه همه جا پر میشه.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

خیر و قطعا خیر 

در فرهنگ ما بچه داری یک وظیفه هست نه انتخاب اما این فرهنگ اشتباهه و حق انتخاب رو میگیره و هرکس برخلافش تصمیم بگیره سریع قضاوت میشه، انگار اصل مقدسی شکسته شده 

در حالی که این تصمیم نه از سر بی مسئولیتی بلکه از سر وجدان و دقت در شرایطه 

با شرایط خاصی که دنیا ( نه صرفا ایران) داره نمیشه به آینده یک انسان امیدوار بود چون وضعیت بسیار ناپایداره 

این نه گفتن، به مادری، به فرزند اوری، به ایجاد یک نسل تازه، اعتراض ساختاری هست 

بنظرم این یک اخلاقه جدید هست به این معنا که قبل از به دنیا آوردن یک فرزند واقعا آینده ش رو ببینی و بعد تصمیم بگیری 

و این قطعا فقط مسأله اقتصادی نیست 

میتونم سالها در این خصوص صحبت کنم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
خیر و قطعا خیر در فرهنگ ما بچه داری یک وظیفه هست نه انتخاب اما این فرهنگ اشتباهه و حق انتخاب رو میگی ...

دقیقا 

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

اگر پول اجاره خونه نباشه

اگر ماشین خداروشکر سرپا باشه

اگر یه حقوق ثابتی هست 

اگر دم به دقه دنبال وام پنج تومنی یه تومنی نباشیم

خوبه بچه ، بچه روزیش با خودش نمیاد خودمونو گول نزنیم بچه آینده داره باید پدرمادر اینقدری پول داشته باشن که هم بتونن خودشونو تامین کنن هم بچه رو هم حتی بتونن مقداری طلا سرمایه کنار بزارم واسه بچه 

من بچه دوست دارم ولی فقط می تونم خودمون دوتا رو تامین کنیم تازه اونم باید از یکسری چیزا بگذریم تا پول برسه سر برج قسطا بماند،  پس هرگز حسام و السای عزیزمو به دنیا نمیارمشون چون میدونم خیلی بهشون سخت میگذره وقتی واسه خرید برنج میرم وام قرض الحسنه میگیرم بچه اشتباه محضه وجودش

اگر پول اجاره خونه نباشهاگر ماشین خداروشکر سرپا باشهاگر یه حقوق ثابتی هست اگر دم به دقه دنبال وام پن ...

پر برکت باشی 

پر از عشق 

بیش باد از شما🌺

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌