2777
2789
عنوان

آدم چشم شور را چیکار میکنید

109 بازدید | 14 پست

یه دوست دارم خیلی خوبه خدایی ولی خیلی احساس کردم که انرژیش روی زندگیم منفیه و هر وقت میاد یه اتفاقی برام میافته.از یه طرف دلم میخواد دوست باشم و از طرفی هر وقت یه اتفاقی می افته دلم می لرزه و میگم دوستی مون را تموم کنم .واینکه اگه هم بخوام تموم کنم نمیدونم چه جوری چون هیچ مشکلی با هم نداریم.بیشتر هم اون میاد خونمون.سرزده هم میاد.🥴 

نظرتون چیه؟

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من هم اینجور رفیقی داشتم هم فامیل. در ظاهر خوب بودن ولی تا میومدم راجب یه چیزم باهاشون صحبت می کردم فرداش اون چیز و از دست می دادم. بهترین راه قطع ارتباطه من کم کم رابطه رو کم کردم به حدی که دیگه حتی باهاش بیرون هم نمی رم و هر وقت ازم می پرسه چه خبر فقط میگم خداروشکر   

فکر خیال خودته که اتفاقها رو از چشم اون بنده خدا می بینیطرز فکرت عوض کن

شاید راست میگی ولی ببین مثلا شبی که بچمو از دست دادم باهم بودیم بعد در اومد با تعجب به یه دوستم گفت وای این چه جوری نمازشو فرض می خونه من اصلا نمیتونستم بعد هم بهم گفت  چهلم بچت که شد بگو بیایم دیدنت.واقعا هم چله بچم چهلمش بود.😭

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

عزیزم من هم اینجور رفیقی داشتم هم فامیل. در ظاهر خوب بودن ولی تا میومدم راجب یه چیزم باهاشون صحبت می ...

ببین من واقعا هر چی میبینم هی چی از من کم نداره ولی انرژیش برا من خیلی منفیه.

قبل اینک بیاد خونه ات ی خورده نمک بردار و س بار آیت الکرسی بهش بخون بریز زیر فرش چهار گوشه خونه دیگ هیچی نمیشه یا اینک ده بار سوره کوثر رو بخون ب ی لیوان آب بعد اون آب رو بخور چشم زخم دور میشه یا اینک وقتی دوستت ازت خونه ات رفت در و پنجره رو باز بذار اسپند دود کن چهار قل بخون و این ی خورده نمک بریز جلوی در خونه انرژی منفی و چشم زخم دور میشه ♥️

منم اعتقاد دارم ♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

فکر خیال خودته که اتفاقها رو از چشم اون بنده خدا می بینیطرز فکرت عوض کن

نه عشقم ب طرز فکر ربطی نداره واقعاً چشم و زخم انرژی منفی وجود داره اصن امام صادق گفت نصف مرده هایی  جوون ک تو ی قبرستون دفعن هستند ب خاطر چشم و زخم هست اصن دقت کردی ی آدمی ک انرژی منفی داره لباسش هم بپوشی خودتت هم از لباس طرف انرژی منفی دریافت میکنی 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نه عشقم ب طرز فکر ربطی نداره واقعاً چشم و زخم انرژی منفی وجود داره اصن امام صادق گفت نصف مرده هایی ...

اتفاقا همین دوستم که میگم خیلی به این چیزا اعتقاد داره خودش زیاد خونشون دعوت نمیکنه یه بار براش یه گل بردم  دفعه بعد که رفتم خونشون گله را رد کرده بود رفته بود .

اتفاقا همین دوستم که میگم خیلی به این چیزا اعتقاد داره خودش زیاد خونشون دعوت نمیکنه یه بار براش یه گ ...

خب عزیزم میخاد چشم نخوره تو هم سعی کن خیلی جلوش از زندگیت تعریف نکنی حتی ی جوراب هم میخری نفهمه هر موقع زنگ زد بیاد خونه ات بگو نیستم ی بهانه بیار 

خب عزیزم میخاد چشم نخوره تو هم سعی کن خیلی جلوش از زندگیت تعریف نکنی حتی ی جوراب هم میخری نفهمه هر م ...

همین بدیش اینه خونه من شده پاتوق.خونه خودشون کی بشه بریم اونم با دعوت خونه من سر زده میان.😔واقعا نمیدونم چی جوری کمش کنم.

همین بدیش اینه خونه من شده پاتوق.خونه خودشون کی بشه بریم اونم با دعوت خونه من سر زده میان.😔واقعا نم ...

چند بار ک خونه ات میاد سرد باهاش رفتار کنی دیگ کم میشه تلفنی هم خیلی سراغش رو نگیر انشالله ک درست میشه خیلی تحویلش نگیر 

چند بار ک خونه ات میاد سرد باهاش رفتار کنی دیگ کم میشه تلفنی هم خیلی سراغش رو نگیر انشالله ک درست می ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون.😊

میدونی چیه من خواهر ندارم واقعا کس خواستی را ندارم برا همین هم  رفاقتمون را دوست دارم هم واقعا یه وقت که اتفاقی می افته دلم می لرزه موندم چیکار کنم.تو رفاقت هم واقعا خانم خوبیه .کاش این جور نبود.☹️

ممنونم عزیزم از راهنماییتون.😊میدونی چیه من خواهر ندارم واقعا کس خواستی را ندارم برا همین هم رفاقتم ...

فدات بشم گلم ♥️

الهی بگردم عزیزم ♥️

عشقم ببین بعضی رفت و آمد ها واقعان ارزش اینو ندارند ک ب خاطرش آرامشت رو خراب کنی رفت و آمد کن کم اون دوستت هم ک اینطوری هست شاید دست خودش نیست بعضی آدما خودشون هم نمیدونند ک انرژی منفی یا چشمشون شور هست سعی کن ی مدتی بهش فک نکنی اگر هم اومد خونه ات ذکر زیادبگی 😘😘