2777
2789
عنوان

گلکی از مادرشوهرم

191 بازدید | 25 پست

شوهرم از نظر جسمی آسیب دید. مادرشوهرم توراه شهرستان بود بهش گفتم بعدک برگشتن نیومدن عیادت پسرشون، حتی برادرشوهرم ک طبقه بالای ماست، صب اومد نون خرید حالشو پرسیدرفت. دیگه نیومدن خونمون. ب شوهرم میگم بهت اهمیت نمیدن میگه برام مهم نیست. ولی اونا سرمامیخورن شوهرم سریع میره پیششون. یابرادرشوهرم سرمامیخوره یاجاریم مادرشوهرم سریع میاد پیششون یک ربع فاصله داریم باهم. شوهرمم همیشه پشت خانوادش درمیاد.برادرشوهذمو جاریم همش دهن پدرمادرشوهرمو سرویس میکنن  . میخام گلکی کنم چی بگم؟ پیش جاریم بگم؟ یا ب مادرشوهرم چی بگم حالشونوبگیرم؟ 

چون ایناازما انتظاردارن واسشون غش کنیم چون شوهرم بچع ننه ست هی میگ اینامنو بزرگ کردن من باید احترامشونونگهدارم. درحالی ک دوتا برادردیگ هم دارن همیشه طلبکارن از پدرمادره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش بزنید براتون‌ایت کرسی‌میخونم بخدا خواهشا https://www.ninisite.com/discussion/topic/16071510/عا ...

زدم

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

ولی اونا مریض شن ماباید دم ب دیقه حالشونوبپرسیم یابریم

میگه مادرشم بزرگش کردم وظیفشه حالمو الان که پیرم بپرسه 

عزیزم یه مسئله بین مادر و پسره 

شما اصلا نمیتونی دخالت کنی، شما تنهاکاری که میتونی بکنی اینه اگر حالتو نپرسیدن حالشونو نپرسی وگرنه بین مادر و پسر نمیتونی دخالت کنی 

عاقلانه فکر کن به موضوع نه احساسی

...
میگه مادرشم بزرگش کردم وظیفشه حالمو الان که پیرم بپرسه عزیزم یه مسئله بین مادر و پسره شما اصلا نمیتو ...

واس همین ازشوهرم بدم میاد از صب دارم بهش میتوپم بچه ننه