2777
2789
عنوان

گلکی از مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 25 پست
هیچی نگم فکرمیکنن ماگاویم

من آدمی هستم که اهل گله و اینجور چیزها نیستم ولی آدم نکته سنجی ام و تحملم بالاست خیلی حرفها رو تو دلم نگه میدارم و کافیه یکی ازم گله کنه یا حرف بی ربط بهم بزنه انقد حرف تو دلم دارم که طرفو با خاک یکسان کنم بخاطر همین خانواده شوهرم خیلی در رابطه با من محتاطن 

مثلاً من جاریم نه عروسیم اومده نه عقدم نه حتی دیدمش نه حتی به تبریک یکبار فقط تلفنی حرف زدیم که اونم اصلا به روی خودم نیاوردم و گله و ناراحتی ازش نکردم ولی این آدم صد سال دیگ هم رابطمون خوب بشه می‌تونه چیزی بهم بگه ؟!! می‌تونه دهنمو باز کنه حرفهای زیادی. برای گفتن دارم برای همین پا رو دمم نمیذاره

مردا گاون گاااااو

6 ساله ازدواج کردم از 18 سالگی اومدم شهر غریب بی امکانات تک و تنها خونه پدرش شهری دیگس انقدررر ازشون حرف شنیدم

یکبار ب من حقو نداد دیشب شب تعطیلی گفتم ی فیلم بگیرم دخترم که خوابید ببینیم تا صبح

خواهرش ازدواج کرده چند وقته زنگ زد گف بیا خونه بابا بشینیم

گفتم نریم این خپاهرشم رفتارش با من خوب نیس

من اومدم تو اتاقو برگشتم دیدم رفته مارو ول کرده بود رفته بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خداااااا چرااینا اینجوررررررین

بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم خستم خسته

بهشم ک گفتم گف چون تو خوب نیستی ارزششو نداری 

جدیدا هم فهمیدم بیماری خود ایمنی دارک دکتر گفت بخاطر فکر و استرسه

13 سال ازم بزرگتره منه احمق کلی خواستگار داشتم هرکسی میبینتم کلی تعریف و تمجید ک چقدر خوشگلی 

ولی من دستی دستی خودمو بیچاره کردم

ولی اونا مریض شن ماباید دم ب دیقه حالشونوبپرسیم یابریم

اگر احوالت رو می پرسند تو هم بپرس. نمی پرسند تو هم نپرس. شوهرت هم بذار درر جهل مرکب بمونه. شوهر من خمینطور بود فهمید آخر. ولی دیر. بعد چهل سالگی