2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده رفته خونه ی داداشش

1056 بازدید | 14 پست

بحثمون شد پریشب سر یه چیز الکی 

من بهش گفتم نه رو خودت میشه حساب کرد نه روی حرفات بحث بالا گرفت و دعوامون شد و همینجوری بحثای قدیمیمونو کشید وسط و …

بعد گذاشت رفت گفت بزار بچه به دنیا بیاد تکلیفتو روشن میکنم 

زن داداشش داره طلاق میگیره رفته خونه باباش خونه خالیه 

اینم رفته پیش اون 

خانما عزیز قشنگا من لطفاً مشکلات در لحظه حل کنید یعنی بعد از فضا دادن زمان با همسرتون حرف بزنید این مدل دعوا ها که گذشته شخم بزنید اصلا آخر و عاقبت نداره 

الان هم زمان بده بیاین دوتایی قشنگ حرف بزنید 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم هر مشاوره ای اینجا گرفتید برعکسشو عمل کنید آخه آدم عاقل میاد از یه عده مطلقه و مجرد و بچه سن نا بالغ مشاوره بگیره ؟

الان میان میگن به درک تپ هم قفلارو عوض کن بره بمیره قرص بریز تو غذاش و ....

فقط خدا
اون هی شخم میزنه تو اینجوری کردی اینجوری بودی

مرد و مغرور 

بخدا زبون نرم و سیاست رفتاری و انرژی زنانه و لوندی چاره کار .من خودم متاهلم واقعا فهمیدم حرف زدن و شنیدن چقدر به رابطه کمک می‌کنه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

اون هی شخم میزنه تو اینجوری کردی اینجوری بودی

در این مواقع سکووووت بهترین راهه و به جاش زیر ابی برو دیشب شوهرم فوش داد سکووت کردم هچی نگفت یه ساعت بعد گفتم این بچه ها لباس ندارن هواهم سرده مریض شن باید فقط خرج دوا درمون کنیم گفت فردا برو بگیر بزار امشب ببرمش بیرون رستوران و لباس خودمم اضاف میکنم بابت جبران 

بفرما اینم نمونش

منظورش اینه بارداره جوش نزنه هرکار کرد فعلا اهمیت نده بگه بع درک چون خدایی نکرده دور از جون یه بچه معلولم میفته رودستش فعلا ساااکت خود اسی هم میگه چون باردارم دستم جایی بند نیست اونم تنهاش گذاشته الان اسی هم تنهاست 

چرا برادر شوهرت با اون دختر بیچاره این کارو کرد؟ خب اگه واقعا نمی خواستش چرا باهاش ازدواج کرد؟ البته از دختره هم تعجب می کنم که تمام رفتارهای زشتشو دید ولی بازم باهاش عروسی کرد.