2777
2789
بگو بخدا؟؟؟ نه بابا تو شهر ما درشت و خوبش 400،،،ریز و سه کم سفیدش 360تازه شهرستانم هستیم برو یکی دو ...

نه همون یه کیلو بسه ، گرونم بشه منم مثل بقیه ، دلم نمیاد برا خودم بردارم

البته اینجای قصه دارک میشه که اطراف شهر ما کلا کشاورزن و محصول اصلیش نخود و لوبیاس🙃 شاید بخاطر همینه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو چی الان دستکاری شده نیست؟؟؟؟ یه نمونه غذای ارگانیک نام ببر؟؟؟ حتی تو مرغی هم که میخوریم کلی بهش ...

واقعا تغذیه سالم اصلا راحت نیست 

من یه مدته همش دارم تحقیق میکنم اما شدنیه خدا راه باز میکنه بزرگه

ا ه متاسفانه ، تغذیه سالم اصلا راحت نیست ، لعنت به همه اونایی که دست دارن توش

نمیخوام موضوع سیا  سی بشه

ولی وزیر جهاد سه چهار ماه پیش هشدار خورده که مرغ و تخم مرغ و مرغداریا وضعشون خوب نیست کم میاریم ! و ایشون اهمیت ندادن!

الانم این وضعمونه

نمیدونم چرا ‌استیضاح نمیشه

یعنی با پیشبینی که شده بود راحت میتونست اقدام کنه و چلوی کمبود تخم مرغو بگیره

عاقبمتمون به خیر با این دو لت ناکارآمد

نمیخوام موضوع سیا سی بشهولی وزیر جهاد سه چهار ماه پیش هشدار خورده که مرغ و تخم مرغ و مرغداریا وضعشو ...

میدونم اره ادم نمیخواد بحث باز بشه خودتون میدونین چی میگم چند سال افتادیم دست یه عده خائن

میدونم اره ادم نمیخواد بحث باز بشه خودتون میدونین چی میگم چند سال افتادیم دست یه عده خائن

کو تا این دو سه سال تموم شه

اگه عمدی نیس پس چیه؟

چ گوشتی میخرید کدوم قسمتش؟؟۱۸۰ گرم نفری چند تیکه کوچیک میشه؟ خیلی گرونیه ماهانه قیمتا چند برابر میشه ...

ما قصابی میریم میگیریم خودش میده هرجاش که بخواییم 

معمولا میگم گوسفندی بده مهم نیست کجاش باشه 

نمیدونم دقت نکردم گوشت خاصیتش میره تو خورشت زیاد مهم نیست هرنفر چندتا تیکه برداره 

نه اتفاقا خریدت یک جا و ماهانه کنی خیلی ارزون تر میشه 

هربار بری سوپری کلی خرید اضافه داری به علاوه قیمت بالاتره

اما فروشگاه ها قیمت پایین تر از روی جلد هست و یک بار ادم خرید احساسی داره ..

بگو چی الان دستکاری شده نیست؟؟؟؟ یه نمونه غذای ارگانیک نام ببر؟؟؟ حتی تو مرغی هم که میخوریم کلی بهش ...

دیروز ی کلیپ‌دیدم میگفت روسیه و ازبکستان و ...گفتن مرکبات ایران نمی‌خرند چون رنگ صنعتی شده و نشون داد پرتقال هارو تو کارخونه میندازن تو رنگ میشه نارنجی خوشرنگ

نمیخوام موضوع سیا سی بشهولی وزیر جهاد سه چهار ماه پیش هشدار خورده که مرغ و تخم مرغ و مرغداریا وضعشو ...

تخم مرغ هرسال زمستون گرون میشه چون مصرف میره بالا

تابستون مردم اصلا تخم مرغ نمیخرن به عنوان کسی ک فروشنده بودم کاملا فروش تخم مرغ تابستون ها می افته ...

دیروز ی کلیپ‌دیدم میگفت روسیه و ازبکستان و ...گفتن مرکبات ایران نمی‌خرند چون رنگ صنعتی شده و نشون دا ...

البته اون کلیپ مثل قضیه هندونه تابستون دستهای پشت پرده داره و برای جلوگیری از رونق بازار صادرات ماعه

وگرنه طبق استاندارد های بین المللی مشکل ادرات یا مصرف ندارن

هرچند همه چی تراریخته اس

اما این کلیپا هدف دارن متاسفانه

تخم مرغ هرسال زمستون گرون میشه چون مصرف میره بالاتابستون مردم اصلا تخم مرغ نمیخرن به عنوان کسی ک فرو ...

اما هیچوقت این جهش قیمتی رو نداشتیم

میبینی تخم مرغم دیگ گرون شده

والا هیچی بزور یه مدت تارا نصب کردم از افق خرید میکنم قسطی خدایی هرچی توافق مناسب بود برداشتم نمیتونستم 

اصلا بیرون از افق نمیتونم خرید کنم حتی گوشت مرغ 

قلمه گاو زده بود ۲۸۰ هزار تومن درست کم بود اما خریدمش 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹