2777
2789
به نظر من از باقی خرج ها مثل لباس و تفریح و لوازم آرایش و...بزن و برای غذا هزینه کن چون با بحث سلامت ...

منم منبعد فکرم همینه.. چون بچه کوچیک دارم ک باید بنیانش قوی باشه.. گرچه قبلام سایر هزینه ها نداشتم ولی منبعدم بیشتر باید محدودیت راجب سایر چیزا بدم. 

دو نفرم یک کیلو گوشت ماهانه میخرم تقسیم میکنم توی هر وعده من شیش تا تیکه میندازم بعضی وقتام چهارتا اما تیکه هام متوسطه 

سه تا مرغ خریدم از شهریور بسته بندی جدا میکنم یه بسته رون به بسته برای سینع و یع بسته ام بال و اینا 

برای خورشت مرغ که درس میکنم دوتا تیکه میندازم که الان بسته رون  موندع برام فقط 

یه قسمت سینه مرغم با دنبه و یه کم سویا چرخ کردم باهاش شامی درس میکنم من یه وعده در روز درس میکنم اونم شام چون شوهرم ناهار خونه نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا یه وعده خوب درست کنین یه وعده حاضری ، اینطوری هم سالم تره هم به صرفه

در هفته ۶ بار غذای گوشت و مرغ دار درست کنین

بقیش بدون گوشت

برنج هم کمتر کن

من قبل این گرونیا هم دو وعده پشت هم برنج درست نمیکردم ، آدم قند خون میگیره بیچاره میشیم

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
منم منبعد فکرم همینه.. چون بچه کوچیک دارم ک باید بنیانش قوی باشه.. گرچه قبلام سایر هزینه ها نداشتم و ...

فقطم نباید به قیمت غذا توجه کنیم

بخاطر بچه ها باید به سلامت غذا بیشتر توجه بشه

و تنوع مواد غذایی

بخوای اینجور فکر کنی هیچی ارزون نیست!! 

حتی املت،،، تخم مرغ دونه ای 10 هزار،،، گوجه هم که کیلویی 60

اصلی ترین غذا برنج هست که اونم گرونه ایرانیش،،، 

ولی اگه هندی بگیری 700 هست باز نزدیک یه ماه میتونی استفاده کنی و خیلی بصرفه هست!! 

مثلا باهاش استانبولی 

سیب زمینی پلو 

شوید پلو 

رشته پلو 

عدس پلو بدون گوشت،،،، این چیزارو درست کنی!! 

حبوبات و اینا از برنج گرونتره،،،، یه کیلو لوبیا کیلویی 400

گوشت و اینا هم گرونه که 

همون غذای برنجی باز بصرفه تره

من چی بگم که رژیمم همش باید ماهی و جوجه و خوراک لوبیاچیتی و اینجور چیزا بخورم که همشون هم گرونننننن 

از یه طرفی هم جدا باید واسه دخترم غذا مقوی و گوشت و حبوبات دار درست کنم کلا هر چی شوهرم درمیاره یا قسط میدیم یا خرج شکم میکنیم

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

بخوای اینجور فکر کنی هیچی ارزون نیست!! حتی املت،،، تخم مرغ دونه ای 10 هزار،،، گوجه هم که کیلویی 60اص ...

وای نگو؟

سمت ما لوبیا گرفتم ۲۴۰ کلی گفتم گرونه 🙃