2777
2789

میکردی مال من شو یادت رفته ؟؟؟ دیدم پاشد رفت نیومد خونه تا الان چیکار کنم نمیخاستم بهش بگم دیدم ی جوری رفتار میکنه ک تو خودشه همش ناراحته الکی کار بهونه میکنه اوضاع کارشو میدونم خوبه برای همین قانع نشدم  ولی میدونم نباید بهش میگفتم این چند وقت انقد فشار روم بوده دست خودم نیس

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اصلا دعواتون سر چی هست

ی روز رفتارش عالیه ی روز ن برعکس میشه بی دلیل میگم اون همه عشق چی شد ی روزه عوض میشی هر دفه خستم کردی 

ی روز رفتارش عالیه ی روز ن برعکس میشه بی دلیل میگم اون همه عشق چی شد ی روزه عوض میشی هر دفه خستم کرد ...

خب به نظرم بیشتر مردا همینن همسر منم هست ولی خب منم خیلی اشتباهات انجام دادم هی تا یه کاری میکرد باب میلم نبود قهر میکردم بی محلی میکردم ولی الان دقیقا برعکس شده خونه شده کوفه همشم میگ بریم طلاق بگیریم 

خب به نظرم بیشتر مردا همینن همسر منم هست ولی خب منم خیلی اشتباهات انجام دادم هی تا یه کاری میکرد باب ...

من نمیخام باهاش قهر کنم قهرمون طولانی بشه الان بهش گفتم کجایی جواب داد گفت میام تا بعد ظهر پیش رفیقمم