دخترپرتلاش84 مدیر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 19981 عنوان دانشجوها بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 17 پست اگه کسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی فلان شهر باشه،آیا میتونه متوجه شه که دانشجو ی پزشکی تعهدی هست یه نفر توی همون دانشگاه؟ سواله برام یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره. 1404/09/03 | 11:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپرتلاش84 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 19981 ببین رئیس دانشکده خب تو رو حالت عادی ببینه که نمیدونه بر فرض دولتی هستی یا شهریه پرداز ولی داخل سای ... اهاا خیلی ممنون عزیزم که جواب دادی.اره دوست صمیمی و قدیمی هستن. خیلی ممنونم یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
mah85 عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 2404 مبخوام ببینم ک خانواده همکار پدرم آیا خبر دارن یا ن ک من تعهدی هستم.چون رئیس دانشگاه من، ارتباط نزدی ... خب حالا بدونن . بچه های کلاس ما گفتن بهم دیگه . اوایل همه گارد داشتن ولی بعد اصلا عادیه سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم
دخترپرتلاش84 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 19981 خب حالا بدونن . بچه های کلاس ما گفتن بهم دیگه . اوایل همه گارد داشتن ولی بعد اصلا عادیه ممنون یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.