2777
2789

باهام از دیوار تماس گرفتن گفتن که اگهی زدی فلان با خطی که من اصلاااا حساب کاربری نداشتم من 

پشتیباتی دیوار تماس گرفتم گفت که حسابت هک شده 

باید گزارش بدی پلیس فتا 

من شماره شو پیدا نکردم گوگل یکی داره مال خوزستانو بفرسته برام؟

جالب اینجاست که حساب های فعال فقط خودمم حساب کاربری دیگه ای نیست تو قسمت چتا چقددرررر پیام و چقد اگهی زده بود کد برام مبومد فک میکردم اشتباه اومده اصلا شک نکردم یکی تو اکانتم باشه 

دنبال کار میگشتم من اگهی دیوار میدیدم میگف برنامه رفاه کار تامین اجتماعی ، حساب وارد شده با chrome بود  ،برنامه رو ک حذف کردم این برنامه گوگل اومد روگوشیم خودبخود هی میزدم پاک میکردم پاک نمیشد .همون موقع فکنم ۳ تا اگهی رو باهم زدن

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

با روبیکا هم همین جریانو داشتم 

این برنامه انگار اصلا وجود خارجی نداره 

کسی نصب نکرده بود؟؟؟؟؟ 

برنامه رفاه کار تامین اجتماعی کلیم اطلاعات و کد ملی ابم گرفت 

الان تو گوگل نیست تو مایکتم نیست!!!!

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم رفتی پلیس فتا؟

سلام نه شمارشو پیدا نمیکنم 

کسی تجربه نداره اینجا؟؟؟؟ برنامه رفاه کار اجتماعی 

وای من کد ملی دادم 

مرتیکه های .... 

امروز میرم حتما میرم