2821
2789

میرفتم 

یکسال رفتم رهاش کردم

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوساله میرم 

عالیه 

یکسال هرماه رفتم

سال دوم هر سه ماه میرم

ذوق داشتن خیلی مهمه یادمه قبلنا خیلی دوسش داشتم خیلی عاشقش بودم خیلی بهش وفادار بودم هرچقد کم محلی میکرد هیچ تلاشی نمیکرد بهم برام مهم نبود خستع نمیشدم چون خیلی ذوق داشتم برا رابطمون اما الان بعد چن سال ک گذشته و... با اینکه بهش وفادارم هنوز، دوسش دارم حس خوبی بهش دارم اما دیگه ذوقی برا ادامع دادن باهاش ندارم ذوقم کور شده دلم میخوادشا اما ذوق وحوصلع نی

سلام

عوارض داره

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چه حرف های بی ربطی 

من ۲۲ سالگی رفتم

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

۱۲ جلسه رفتم خسته شدم دیگه ولش کردم

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز