2777
2789

فقط یک فرصت بدی و بعد سالها تکرار نکرد و واقعا پشیمون شد؟

اینکه خیانت تا چه حدی بود مهم نیست 

خیانت خیانته 

هر نوع خیانتی 

یا بیرون رفتن  

یا پیامک 

یا جنسی و ...

خیانت و اعتیاد قابل بخشش نیس چون مجدد تکرار میشه

از هر یک میلیون نفر یکی پیدا میشه تکرار نکنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فرصت دادم خیانتش هر بارجنسی بود.  و هنوزم مثل سگ خیانت میکنه.  دیگ فقط کنار بچه هامم.   اصلا آدمی ک یبار گ و ه بخوره ب مذاقش خوش میاد هر بار گ و ه زیادی میخوره.اگر بچه نداری بیشتر فکر کن

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚

فرصت دادم

تکرار کرد

طلبکار هم هست.

اشتباه محض رو زمانی کردم که بدون مطالبه‌ای به زندگی ادامه دادم و بدتر این‌که برای درست شدن زندگی من تلاش کردم.

خلاصه کسی که خیانت کرده احتمال دوباره خیانت کردنش خیلی زیاده.

در واقع، این‌قدر که باید روی تکرارش حساب کرد، نباید فکر کرد که این بار اول و آخرشه.

بله خیلیا هستن فهمیدن و بخشیدن و الان راضی هستن

چون مرد خیلی زبل تر میشه و شش دانگ حواسش هست که دیگه سوتی نده، زن هم دیگه مث قبل کنکاش نمیکنه چون ناخوداگاه فهمیده ول کن زندگیش نیست و فقط خودش اذیت میشه. اما مگه خیانت ممکنه تکرار نشه؟ مگه مرد اومده زانو زده و به خیانتش اعتراف کرده؟ 

نه. هرجای قضیه لو رفته باشه زن ساده فک میکنه در اون حد بوده خیانته!!!!! مثلن اگه چت دیده باشه میگه در حد چت بوده!!!!!!!! 

اگر کسی تصمیم بر جدایی بگیره بخاطر خیانت دیگه هیچوقت نباید ازدواج کنه طبق آماری که توی این تاپیک و بقیه تاپیکای خیانت میدن همه مردا خائنن پس از یه خائن جدا شدن و با خائن بعدی ازدواج کردن چه فایده داره بهتره دفاع کردن از حق خودمون رو یاد بگیریم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔