2777
2789
عنوان

موهام اعصابمو ریخته بهم..کمکککک

614 بازدید | 35 پست

موهام خیلی پر و زبره.یعنی بعد حموم مکافات دارم.شاید باورتون نشه ولی بخاطر موهام دوس ندارم هرگز برم حموم چون بعدش بهم گره میخوره شدید باید هزارتا چیز بزنم تا واشه.شامپویی سرم مویی میشناسید واسه موهام خوب باشه.از حالت خشن و خشک دربیاد و گره نخوره.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یسری ماسک مو هست بعد از حمام باید بزنی بگیر بزن مثل نرم کننده میمونه لگنی هستن 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

عزیزم موهاتو کراتینه کن.

ی روش دیگه هم میگم.

ی "ماسک موی بعد از حمام"  بگیر، هر مارکی شد...

از حموم اومدی، همونجوری ک موهات تقریباً خیسه، بزن ب موهات بعد شونه کن موهاتو. انقده خوب میشه سریع گره هاش باز میشه و راحت میاد پایین موهات.

موهاتو نرم و براق هم میکنه. خیلی خوبه.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

منم‌موهام خشکه و اگر مراقب نباشم بشدت وز میشه  شامپو هردفعه یه چی میزنم‌ که خشک نکنه ولی خیلی گرونم نمیخرم ولی ماسک موی جیستینگ شاون من میزنم عالیه خیلی موثره بعد از شامپو بذار چند دقیقه بمونه بعد بشور زود نشور

بعد حمامم همونجور که خیسه  ولی اب نداره انتی فریز میزنم یبار سینره زدم بد نبود ولی یبار دیمیترون زدم خیلی بهتر و عالی بود تازه اینها که زدم بعد سشوار میکنم دیگه کامل خوب میشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

کراتینه کن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔