2777
2789
عنوان

دخترم نه سالشه سوالای ژنتیک می پرسه ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 51 پست
من میپیچونم جواب نمیدم ..دقیقا این سوالای پسر من بود تا کلاس پنجم ..ششم ...بعد تو متوسطه دیگه خودش ف ...

من خودم 13فهمیدم 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تنها سوالی که تو بچگی کردم از مامانم این بود اگه میگی بچه از شکم میاد چرا جای بخیه نداره شکمت؟ او ...

😅 من خوشبختانه سزارین شدم و جای بخیه رو دیده. ولی یه بارم پرسید زمانای قدیم که نمی تونستن جراحی کنن بچه چه جوری به دنیا می اومده، گفتم یه راه دیگه هم داره

من انگار در واقع آی وی اف رو توضیح دادم🤣 مکث کردم و فکر کردم، واقعا دیگه ندونستم چی بگم

ببین ۹ سالشه الان نفهمه سال دیگه میفهمه یا سال بعدش همه چی هم میفهمه بعد بچه است تو ذهنش شما رو دروغگو میبینه کاش یه وقت مناسب یه توضیحی بدی که عزیزم اینی که گفتم البته یکی از روش های جدید پزشکی بود روش های طبیعی هنوز بیشتر مردم اینجوری هستند ولی توضیح نده وارد جزییات نشو همینقدر که بفهمه دروغ نگفتی باز با مشاور صحبت کنید 

بابای من گاوداری داشت، ما از بچگی زایمان گاو دیدیم، ببخشید جفتگیری دیدیم، حتی داداشام که عاقل تر شدن، الان دیگه اسپزم تزریق میکنن بخاطر اصلاح نژاد، خیلی راحت تو خونه میگفتن، اسپرم تزریق کردیم و ....

هیچ وقتم بی ادب نشدیم، رومون به هم باز نشد

من جلسه سومم، دقیقا سه روش گفت.اولی اینه بسته و علمی بگی، اسپرم و تخمک لقاح میکنن و تقسیم سلولی و .. ...

یعنی رابطه کامل رو‌میگه برای بچه توضیح بدین؟اگه اینو میگه‌پس بدونید اصلاااا روانشناسی شده صحبت نمیکنه

نباید به حرفای یک‌نفر توجه کرد فقط صرفا روانشناس بودن به معنای درست بودن حرفاشون‌نیست

بیشتر‌منابع رسمی و درستی که هست در مورد اموزش‌جنسی به بچه ها، میگه که اینو نباید گفت واضح ولی نبایدم دروغ گفت باید یه بخشایی ازش رو‌حذف کرد فقط

مثلا بگی پدر و‌مادر کنار هم هستن عشق بینشون به وحود میاد یه بوسه عشقی که بابا به شکم‌مامان میزنه بچه درست میشه و برای این رده سنی فقط روش‌سزارین گفته بشه فعلا

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه من در آینده 😂

خب ژنتیک وقتی میپرسه ادغام سلولی هست واینجاست که مشکله 

چون بعدش میگه طی چه فرآیندی دوسلول از دوجسم متفاوت باهم ترکیب میشه

کارت سخته استارتر😂🤣

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
عزیز جون یک ساعت حرف زده ، من فقط ده ثانیه شو گفتم

خب عزیزم همون ۱۰ثانیه شما این برداشت رو برای مخاطبتون‌داشت و ممکن کسی با همین چیزی که شما گفتین پیش بره و فکر کنه درسته

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40