2777
2789
عنوان

مبشه تروخدا بیاید چت های شوهرم با خانم ها😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 90 پست

بله اگه اطلاع ندارید بهتون بگم این روش جدید دوستیابی و دختریابی تو دیواره 

خیلی از خانوم هایی که لباس،لباس زیر کفش تو دیوار میفروشن در اصل نیتشون چیز دیگه اییه 

من یک روز با دیوار همسرم همینطوری داشتم بالا پایین میکردم حواسم نبود از یک پک لباس زیر خوشم اومد با همون اکانت همسرم پیام دادم قیمت گرفتم گفت ۱ میلیون 

گفتم چه خبره خیلی گرونه 

نوشت با محتویات داخلش😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفر شدمممم ازش متنفرررر دقیقا روزایی ک ب من میگفت خستم حوصله ندارم این پیام ها رو میدادم😭😭😭

خدا به دلت ارامش بده خواهرم ولی اون خانمها هم نباید عکس اونجوری بفرستن هر چند طرفم زنم باشه شخصیتش پشت گوشی معلوم نیست واقعن خانمه چرا عکس لخت تا سینه باید بدن

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥

اصلا اما از وقتی بچه دار شدیم کلا سرد شد تو بارداریم خیلی سرد شد من همش سمتش میرفتم محبت میکردم گاهی

عزیزم خب زن ها وقتی حامله میشن غالبا بی حوصله و کسل میشن

اون رسیدگی سابق رو ندارن

لباس خواب و لباسای فانتزی و اینها نمیپوشن دیگه یعنی حالشو ندارن

متاسفانه مردهاهم هول..

شما تو دوران حاملگی میتونستی برسی به خودت عزیزم؟

عزیزم حق داری ناراحت شی.مردا همشون کثافت و هولن.یه سریا لو میرن یه سریا ن.شوهرمم یکی از این آشغالا

الان نمی‌دونم چیکار کنم برم خونه بابام و بعد اسکرین ها رو براش بفرستم ؟؟

بله اگه اطلاع ندارید بهتون بگم این روش جدید دوستیابی و دختریابی تو دیواره خیلی از خانوم هایی که لباس ...

ایییی خدا گزارش میدادی به دیوار عجب کثافتایی

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥

عزیزم خب زن ها وقتی حامله میشن غالبا بی حوصله و کسل میشناون رسیدگی سابق رو ندارنلباس خواب و لباسای ف ...

اره کلا من از اینام ک ب خودم میرسم حتی روز زایمانم میکاپ داشتم

بله اگه اطلاع ندارید بهتون بگم این روش جدید دوستیابی و دختریابی تو دیواره خیلی از خانوم هایی که لباس ...

آره دیوار کلا شده دوستیابی

و اکثر کسانی هم که تو دیوار دنبال دوستن متاهلن

عزیزم خب زن ها وقتی حامله میشن غالبا بی حوصله و کسل میشناون رسیدگی سابق رو ندارنلباس خواب و لباسای ف ...

یعنی چون نتونسته به خودش برسه بنا بر هر دلیلی شوهرش باید قید اخلاق و تعهد و وفاداری رو بزنه خیانت کنه؟

حتی اینجا هم زن مقصره؟

نه ببین چون زن نتونسته به خودش برسه مرد خیانت کرده !!!😑

خواهش میکنم بس کنید