2777
2789
عنوان

برای دخترم همیشه

133 بازدید | 14 پست

مواد خوراکیش برنج گوشت مرغ و بقیه چیزها رو ارگانیک و درجه یک میگیریم امروز شوهرم یه مدل برنج براش گرفته طرز تهیه اش رو روش بصورت ابکش کردن نوشته یعنی نمیشه کته کرد نوشته ۲ تا۵ ساعت خیس بخوره قبلش من همیشه برنجهامون رو کته یا همون دمی میزارم  این برنجش طارم فریدونکناره خیلی تعریفشو میکنن یعنی بخام کته کنم خراب میشه ؟ دخترم دونیم سالشه چشم و چراغ خونمونه خدا بعد از سالها بهمون دادش ان شاءالله خودش حفظش کنه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=402176681]وووی ننمممم خدا حفظش کنه فقط زیاد وسواس ب 

ان شاءالله. ممنونم عزیزم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

یعنی برنج سال گذشته هست؟

از این بسته های دوکیلو نیمه که تو فروشگاههای افق کوروش داره زده روش گل کنار هاشمی طار فریدونکنار طرز پختشو روش اینجوری نوشته که ابکش بشه دیگه نمیدونم مال کی هستش خودم ابکش بلد نیستم فقط کته درست میکنم اولین باره از این  گرفتیم 

خدا دخترتون رو براتون حفظ کنه ، موفقیت و خوشبختیش رو ببنید😍😍😍😍😍😍😍😍😍حال خوبی داشت تاپیکت

قربونت ❤

از این بسته های دوکیلو نیمه که تو فروشگاههای افق کوروش داره زده روش گل کنار هاشمی طار فریدونکنار طرز ...

رنگش مشخص برنج تازه برداشت شده روشن و کریستالی، ولی پارسالی کدر 

برنج پارسالی گرون تر هست ولی پختنش سخت تره

اول از همه خدا حفظش کنه گلمدوم اینکه اون روش تهیه فقط برای آبکش رو نوشته میتونید به راحتی کته هم کنی ...

ممنونم 

چون اصلا ابکش بلد نیستم مونده بودم چکار کنم