2777
2789
عنوان

ازاینک بچه دارشدم خیلی پشیمونم

529 بازدید | 23 پست

دخترم پنج سالشه و خیلی تنهاس.خیلی خودمم سی سالمه و واقعن حوصله اینک باهاش وقت بگذرونم رو ندارم ادم باید زود بچه بیاره هرچی سن بالا میره ادم دیگ حوصله بچه رو نداره.ازین بابت ناراحتم خیلی بخاطر دخترم.خودمم وسواس و افسردگی دارم شوهرمم ک مشکلات روانی و عقده ای هستش.در حدی ک باعث شده زندگی بشدت برام سخت بشه و افسرده و بی اعتماد بشم.با خودم میگم چقد خودخواهم ک بخاطر ی حس مادرشدن ی بچه رو بدبخت کردم.دخترم بخاطر دعواهای منو پدرش بشدت پرخاشگرو بی اعصاب شده واقعن براش ناراحتم.سنم رفته بالا بعد اتمام کارای خونه نیاز دارم فقط لش کنم و برم تو گوشی اصن حوصله بچه رو ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با عرض معذرت این صحبت شما اصلا منطقی پشتش نیست

که سن بالا اشتباهه

اتفاقا تا زمانی ک پخته نشدید سرمایه ندارید و زندگی خودتون رو نکردید 

بچه دار نشید

شما با همسرت دعوا میکنی.افسردگی داری و... ربطی به سن نداره

My gaze settles only on you

عزیزم 30 سالگی که تازه اوج جوونیه دیگه زودتر از 25 که نباید بچه دار شد بخاطر شرایط روحیتم اگه میتون ...

ن عزیزم دیگ سی سالگی یعنی تموم شدن اون دختر شاد گیس کمند.چروکای زیر چشمم زیرش موهام خراب شدن هیکلم همشون دارن میگن دیگ تموم شد