2777
2789
نه دخترم سه سالشه دلم نمیاد میترسم تو بینی و چشمش بره ولی شوهرم میگه بشور

آره بشوری بهتره منم قبلا نمیشستم میترسیدم تو چشمش بره یا تو دهنش الان میشورم ولی خب همون کف سرشو یکمم میمالم به صورتش و دست میکشم در همین حد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن همون شامپو ک ب سرش میزنه کفش میاد پایین دس میکشم صورتشم تمیز میشع نمال صورتشو زیاد از همین حالا لا ...

نه من زیاد وسواسی نیستم منم مث شما همون شامپویی ک به سرش میزنم میاد پایین دست میکشم اما چون ک گریه میکنه و زود میخوام تمومش کنم بعضی جاهای صورتشو یادم میره دست بکشم ولی خب در کل کف میاد رو صورتش دیگه و پوست بچه ام ک چرب نمیشه چندان

من دخترم از همون نوزادی با شامپو سرش صورتشو میشورم الان4نیمه هس هنوزم میشورم عاشق آب و شامپو هس جیکش ...

ای جانم عزیزممم😂😂 پسر منم به زور باید ببرمش حموم تو حمومم ک میاد کلی بازی میکنه ولی موقع شستن سرش انقد گریه میکنههه

ای جانم عزیزممم😂😂 پسر منم به زور باید ببرمش حموم تو حمومم ک میاد کلی بازی میکنه ولی موقع شستن سرش ...

دختر اولم عشق آب داره یعنی هر چقد آب بریزی صداش در نمیاد ولی دختر دومم سرش بشوری چنان گریه می کنه انگاری سرشو‌ قطع کردم 

ی کوچولو از ژل شستشو صورت خودت بزناز اینا که کاملا ملایمن و عطری ندارن(به عنوان ی مجرد نمیدونم چرا ا ...

دستت درد نکنه گلم😂

راستش من خودمم ژل و اینا نمیزنم با شامپو میشورم پوستمم خیلی خوبه

دختر اولم عشق آب داره یعنی هر چقد آب بریزی صداش در نمیاد ولی دختر دومم سرش بشوری چنان گریه می کنه ان ...

خیلی خوبه ک اذیت نکنن و گریه نکنن بخدا

پسر من ک به زور هفته ای یکبار ده روز یکبار میبرمش حموم نمیاد ک

نه پوستش چرب نیست .خیلی میترسه نمیخام اذیتش کنم

عزیزممم

باهاش صحبت کن اول اگه اجازه داد با دست آروم آروم بشور آب بریز چون به هرحال روی پوستش آلودگی ممکنه بشینه البته ک با آب خالی هم تمیز میشه پوستشون ولی خب با شامپو بهتره