2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 20 پست
ینی چی عزیزم ،میشه بیشتر توضیح بدین ...ینی میخواد چکارمون کنه

برای قدرت نمایی هر چیزی که ببینه رو میخواد حتی اگه واقعا بدردش نخوره اون وسیله و دوستش نداشته باشه یجورایی میخواد توجه دیگران رو جلب کنه با این کارش و به شدت لجباز هم میشه چهار سالگی خیلی چالشیه پس حرص نخور باید این دوره بگذره 

بچه فقط جسمش رشد نمیکنه اون داره با تموم حس های انسانی چه خوب چه بد آشنا میشه و باعث میشه تو هفت سالگی اینارو مثل پازل بچینه کنار هم به صورت ناخودآگاه و شناخت بهتری از وجود خودش پیدا کنه 

چطوری عزیزم

ببین اگ غذا نمیخوره بهش بگو وقت غذاست نخورد جمعش کن اصرارم کرد زیاد محل نده اگ چیزی خواست بهش نخر سعی کن جورب رفتار کنی ک رییس اون تویی. تو میتونی بهش امرو نهی کنی نه اینکه اون با گریه و لجبازی کاراشو بکنه

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بخدا حرفات کاملا درسته ...منو شوهرم از گل نازک‌تر بهش تا حالا نگفتیم براهمین سوارمون شده و اصلای ...

من خودم ۳ تا بچه دارم در صورتی ک پسرمم تک هست سعی کردم خواسته های غیر منطقی جواب ندم خوب اشتباه کردی گلم گاهی باید مهربونی گاهی اقتدار خودت و باباش رو ببینه الان دل ب دلش میزاری جامعه ک نمیاد بهش دل بده و بدتر ضربه می خوره زبونم لال پس از الان دست بکار شو از محبت بیجا بیا پایین گاهی تنبیه بدنی نه تنبیه ک چیزی وسیله ای خواست نخری بگی تا وقتی ندیدم مثلا این رفتارتو کنار گذاشتی نمیخرم یا بگو این برنامه تعطیله چون اینطوری کردی با زبون خودش ک درک کنه

من خودم ۳ تا بچه دارم در صورتی ک پسرمم تک هست سعی کردم خواسته های غیر منطقی جواب ندم خوب اشتباه کردی ...

وای آره چقدر خوب گفتی 😭😭😭برای آیندش نگرانم ..باز بس که لوس و لجبازی می‌کنه هیچکس باهاش دوست نمیشه 

👩‍❤️‍👨
عزیزم پنج سالش بشه بهتر میشه بنظرت؟

آره عزیزم زیاد زوم نکن به جزئیات رفتارش بذار در آرامش رشد کنه نترسونش داد نزن چون کودکی سرنوشت ساز ترین دوره همه آدماست شخصیت تو همین هفت سال شکل میگیره صبوری کن تا بچت شخصیت مضطرب پیدا نکنه اونوقت بعدها قوی تر از خیلیا میشه با اعتماد به نفس تر میشه 💋