2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هفته پیش سه تا آمپول زدم

جمعه رفتم زیر سرم

امروزم دوتا آمپول زدم

هنوز خوب نشدم😂

دیگه ببین چیه

احساس پیری میکنم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

هفته پیش سه تا آمپول زدمجمعه رفتم زیر سرمامروزم دوتا آمپول زدمهنوز خوب نشدم😂دیگه ببین چیهاحساس پیری ...

امپول چی زدن سال ها پیش یه دکتر بهدمن‌گفت عفونت گلو فقط پنی سیلین تاثیر داره ولی الان اصلا نمیزنن

امپول چی زدن سال ها پیش یه دکتر بهدمن‌گفت عفونت گلو فقط پنی سیلین تاثیر داره ولی الان اصلا نمیزنن

امروز بتامتازون و پیروکسیکام

واسه سرفه و التهاب گلو و بدن درد و تب

هفته پیشم که حالت تهوع شدید و بدن درد داشتم ب ۶ و اندانسترون و یه چیز دیگه که اسمش یادم نیس

تو سرمم ویتامین سی و کلرفنیرامین و هیدروکورتیزون بود که عملا انگار نه انگار😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

امروز بتامتازون و پیروکسیکامواسه سرفه و التهاب گلو و بدن درد و تبهفته پیشم که حالت تهوع شدید و بدن د ...

واقعا انگار نه انگار دارو ها انگار فقط گچه هیچ‌اثری نداره بچه رو با تب می‌بریم بیمارستان هیچ کاری نمیکنن هی میگن تبش نیاد پایین‌بستری خوب جا نیست اصلا بیمارستانا