2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 35 پست
مادرشوهرشو چقدر میشناسی ؟ هیچ کاری بدون علت نیست .. اینو تجربه بهم ثابت کرده

ببین برخوردهای که من داشتم و تعریفهای که شنیدم آدمی که دخالت نمیکنه اتفاقا دختر نداره عاشق عروسهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا مادر شوهر من خدایه فیلم بازی کردنه خودشو بکنه تو‌چشم بقیه ک اره خیلی من اهل کارمو فداکارم از دو ...

ببین این رفتار و اگه من یا جاریم انجام میدادیم همون جا مادرشوهرم تو جمع چنان واکنشی نشون میداد که ضایع بشیم

کافر همه را به کیش خویش می پندارد بی خیالشون باشه نیمه شب گذشته و دغدغه فکری شما این موضوع شده

خوابم نمیبره الان یاد حرکتهاشون افتادم ، منظورتون متوجه نشدم از کافر منظورتون منم ؟

ببین این رفتار و اگه من یا جاریم انجام میدادیم همون جا مادرشوهرم تو جمع چنان واکنشی نشون میداد که ضا ...

ولی اینکه یه ادم جلو جمع ابروریزی نکنه نشون سربزیریش نیست ..

شاید هم خواهر شوهرت اینا زاویه دارن ..

نمیدونم 

خوابم نمیبره الان یاد حرکتهاشون افتادم ، منظورتون متوجه نشدم از کافر منظورتون منم ؟

چون خانواده همسرت خودشون ذاتش به ... هستش 

سریع با حرکاتشان باعث دلخوری دیگران میشه 

بی خیال باشه 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

ولی اینکه یه ادم جلو جمع ابروریزی نکنه نشون سربزیریش نیست ..شاید هم خواهر شوهرت اینا زاویه دارن ..نم ...

نمی دونم چی بگم ، مثلا مامان خودم بچه داداشم و میگیره چون دست درد داره زن داداشم نمیذاره زیاد بغلش کنه ما هم درک می کنیم این رفتار و ولی اینا تابلو بودن 

چون خانواده همسرت خودشون ذاتش به ... هستش سریع با حرکاتشان باعث دلخوری دیگران میشه بی خیال باشه

اصلا دختره از اول فقط شنیده بود مادرشوهر بده سر این از اول با مادرشوهرش بد رفتار میکنه

اصلا دختره از اول فقط شنیده بود مادرشوهر بده سر این از اول با مادرشوهرش بد رفتار میکنه

هرچه کنی به خود کنی 

گر همه نیک و بد کنی 

آره دقیقا 👏👏👏

عزیزم 

سعی کن مساله ای باعث آرامش شما نمیشه بهش فکر نکنی .

به موارد خوب و پذیرایی و ... فکر کن 

چیزهایی که باعث شادی و نشاط شما شده و ازش لذت بردی

عزیزم سعی کن مساله ای باعث آرامش شما نمیشه بهش فکر نکنی .به موارد خوب و پذیرایی و ... فکر کن چیزهایی ...

قربونت نه من کلا زیاد فکر نمیکنم به این چیزها ولی دلم برای اون مادر سوخت درسته مادرشوهره ولی اونم حق داره از نوه یه دفعه یادش افتادم من با اینکه مادرشوهرم خیلی دخالت میکنه خیلی تیکه میندازه خیلی رفتارهای ناجور داره همش سکوت میکنم بازم تو دلم میگم مادره از پسرش توقع داره

قربونت نه من کلا زیاد فکر نمیکنم به این چیزها ولی دلم برای اون مادر سوخت درسته مادرشوهره ولی اونم حق ...

درک و شعور داشتن خوب چیزی هستش ولی اونا ندارند 

چون جوابشون را ندادی 

چون با احترام رفتار کردی 

چون هرکاری کردند  اعتراض نکردی 

سرت سلامت باشه