2777
2789
فداتشم😍متاسفانه خونه خودشونه و هنوز به هم نرسیدیم.شرایطمون پیچیدس برا همین هنوز نشده ولی به شدت همو ...

ای جووونم ایشالا ایشالا بهم میرسید شک‌نکن😍🥰

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهیییییی من بمیرررررممممممم وااای بقران الانه اشکمو دربیاریاین روزا خیلی دل نازک شدم سریع قهرمیکنم ...

عزیزم معلومه دل پاکی داری..❤️

خوندی؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بابا ظاهرررررش عالیییییی بود خیلی خیلیییی خوب بود ظاهر و قد و هیکل عالیییییی بود واییییی من یسال رفت ...

تو میگی من یاد دوستم میفتم بخداااا انقد دوسش دارم

اونم ترک

میگم تو ویس بده فقط

هی میگفت نازی نازی پرتگال طبیعی بگیرم یا کارخونه🤣🤣🤣

یعنی تو ۱۳ سالگی؟😐اون عشق نیست هیجاناته بلوغه

البته خب شما درست میگید اکثر عشقایی که تو اون سن شکل میگیره هیجانات دوران بلوغه و بعدش تموم میشه.ولی خب استثنا انگشت شمار هستند آدمایی که تو همون سن کم واقعا عاشق میشند و به پای عشقشون میموند تا ابد.ما دقیقا همینطور بودیم.ولی خب متاسفانه هنوز نشده به هم برسیم بخاطر یسری شرایط.برامون دعا کنید به زودی به هم برسیم🥺😭

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

پایدار🌻

ممنون از محبتتون🌹

ببخشید اگه بد صحبت کردم🙏

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

خدایی چطوری؟

بسختیییی 

خیلی دعوا داشتیم

قهر داشتیم

اما نمیشد جدا بشیم

اتقد همو میخواستیم شهرمون کلا بهمون میگفتن شیرین و فرهاد

با همه سختیاش جنگیدیم دیگه بخوام تعزیف کنم ی رمان میشه بخدا

چ روزایی داشتیم

پلیس چند بار گرفتتمون 😂

ای جووونم ایشالا ایشالا بهم میرسید شک‌نکن😍🥰

قربونت برم عزیزم ممنون ازت مهربون بانو♥️🌹🙏

اون آقا با یه خانم دیگه وارد رابطه شد و من وقتی خبردار شدم قضیه از چه قراره که عقد کرده بودن. برای ه ...

ببخسید اسم کاربریتو دیدم الان خندم گرفت

اخه جرا این😂

ولی غصه تخور همیشه میگن خلایق هرچی لایق

ببخسید اسم کاربریتو دیدم الان خندم گرفتاخه جرا این😂ولی غصه تخور همیشه میگن خلایق هرچی لایق

قد موقع تولدمه.

نه آدم بدی نبود که بگم خلایق هرچه لایق. فقط به خاطر یه سری فتنه‌ها براش بدفهمی به وجود اومد. امیدوارم خوشبخت بشه و زندگیشون پایدار باشه.