2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بمیرررررممممحق داریمیدونم چی میگی😭😭بیا بغلم🫂

اومدممممم❤️🙂💔

نمیتونم تحمل کنم..

دلم ی خواب طولانی میخواد

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

18سالگی عاشق شدم پدر مادر پسره مارو جدا کردن یه سال بعد پسره برگشت گریه کنان ک من در حق تو بد کردم. ...

اولش میخواستم گریه کنم

ولی خداروشکر اخرش بهتر شد😍🥰بمونید برای هم گلم😍🥰

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
۴ سالگی عاشق پسرداییم شدمالان سال تا سال هروقت میبینمش میخوام بالابیارم😂کلا تو طول ۲۲ سال یه ۳۰ بار ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من انقد خررر بودم فقط همسرمو میدیدم باز خوبه کراشاتو زدی حداقل🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من انقد خررر بودم فقط همسرمو میدیدم باز خوبه کراشاتو زدی حداقل🤣

چه فایده نصفشون سلبریتی بودن 😂

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

کثافتوووو ولش کناسمش عشق نزار روش🥺🥺

4سال گذشته هربار ادمای جدید بهترین موقیت و بهترین محبت اما نتونستم اجازه بدم بیان جلو خیلی خیلی اخلاق خوب و همون معیار هایی مه میخوام کاری کرد که از همه ی مردا حالم بهم میخوره تا به حال حتی بهش اجازه ندادم دستمم بگیره چ برسه غلطای دیکه و تنها دلخوشیم تو زندکیم همینه که احازه سواستفتده بهش ندادم اما الانم لینطور که به کوشم میرسه مث اینکه داره کارمای کارایی ک سر من اورد داره پس میده خداروشکر

من دوران مجردی چشم بسته عاشق یکی شده بودم لوازم خانگی داشت وای هرروز از جلو مغازه رد میشدم فقط ببینمش

تا آخر آخرا که اوکی شد پسره شماره منو گرفت زنگ‌زد دیدم افتضاح لحجه ترکی داره ازونا که به ق میگن گ

(ناموسا توهین به کسی نشه ها من خودمم ترک زنجانم منظورم اینه لحجش بد بود توهین به ترکا نشه من خودمم ترکم)

هیچی دیگه بلاکش کردم تا یه مدت فرار میکردم از دستش