2777
2789
عنوان

بهترین شهر کدوم شهره

1843 بازدید | 117 پست

به نظرم شیرازه ی چن تا دلیل دارم اگر مخالف بودین بگین!!!لطفا توهین هم نکنید و نترکونید.1-من تا به حال یاد ندارم به خاطر آلودگی تعطیل شده باشه یا خیلی بیش از حد آلوده باشه2-کمبود آب هم نداریم3-از لحاظ بیمارستان و امکانات علمی  و مدارس و دانشگاهی و پزشکی بالا هست4-از لحاظ جاذبه تفریحی طبیعی یا حالا ساخته شده به نسبت خوبه5آب و هواش تقریبا خوبه نه خیلی سرده نه خیلی گرمه6-جمعیت به نسبت خوبی داره7-خیلی شلوغ نیست و ترافیک نداره(البته تو مرکز شهر قاعدتا شلوغه)7-زبان اصلیمون فارسیه ولی خب اقوام ترک و لر هم داریم تو استان فارس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاملا درسته

قطعا شیراز همه چی تمومه😍

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

وای من عاشق شهر خودمم🥺🥺 ولی این یکی دو روز خیلی هواش آلوده شده 🥲

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh

اصفهان بعد تبریز و بعد اورمیه از نظره من خیلی جذاب و زیبا هستن🥰

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

رشت آخه کوچیکه!! کوچیک نیست؟البته نظر شما کاملا محترمه

نه کوچیک نیس

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

همه میدونن شیراز بهترینه فقط میخوان از شهر خودشون دفاع کنن😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626