2777
2789
عنوان

آغوشی نوزاد

63 بازدید | 9 پست

امروز تو بازار یه خانم از این کمربندهای آغوشی نوزاد بسته بود به خودش و بچشو گذاشت بود توش و خیلی راحت داشت می‌رفت اینور اونور.

اگه باب بشه و واسه همه عادی خیلی خوبه به نظرم.

جای کالسکه و کلیر تو جای شلوغ.

زشت هم نبود اصلا.

ولی بچه‌ها، خاک گلدون کسی باشید که وقتی به آسمون رسید، بدونه ریشه‌اش کجا بوده.

این که خیلی عادیه/:

من اولین بار ۹ سالم بود دیدم

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

این که خیلی عادیه/:من اولین بار ۹ سالم بود دیدم

من زیاد بیرون نمیرم 

اینجا هم شهر کوچیکیه و سنتی مثل تهران و جاهای دیگه نیست تازه داره این چیزها عادی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بگو وزن بچه پنج کیلو بود

فک کن دو ساعت تو شلوغی وزنش رو شونه هات باشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
تو بگو وزن بچه پنج کیلو بودفک کن دو ساعت تو شلوغی وزنش رو شونه هات باشه

دیگه بستگی به توان مادر داره 

من زیاد بیرون نمیرم اینجا هم شهر کوچیکیه و سنتی مثل تهران و جاهای دیگه نیست تازه داره این چیزها عادی ...

اها

آره من تهران زندگی میکنم اینجا زیاده

ولی خب چه اشکال داره شما جز اولین نفرا باش😁

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

آره واقعا خیلی خسته کننده میشه اصلا برای کمر شانه و ستون فقرات مناسب نیست

اره خوب نیس

بچه هم کلافه میشه چون جلوی حرکتشو تا حدودی میگیره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

باب که هست. گاها خیلی از اقایونم میبینم استفاده میکنن.

خواهرزادم ۱۸سالشه. نوزاد بود خواهرم همیشه استفاده میکرد خصصا موقعی که خرید میکرد خیلی کمکش بود.

ولی من با کالسکه راحت تر بودم

کریر هم که تو خیابون استفاده نمیشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "