2777
2789

تو ی مصاحبه پرسیدن از وکیله یا قاضی نمیدونم ..گفتن هنوز مشخص نیست که مادرشوهره اینو کشته یا نه 

ینی واقعن کشته ؟؟چرا الکی به این سرعت گفتن مادرشوهرع این کارو کرده؟؟اگه تحقیقات نشون بده کار مادرشوهره نبوده چی ؟؟🙄🙄🙄🙄

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جریان چیه من نشنیدم

میگن تو شمال ی خانمی عروس خودشو کشته 

البته فعلن گفتناینجوری ..من تو ی کلیپ دیدم ی آقایی که نمیدونم وکیل بود یا قاضی ..گفت تحقیقات ادامه داره فعلن چیز مشکوکی ندیدن بگن کار مادر شوهرس

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

جریان چیه من نشنیدم

عروس و مادرشوهر که زندایی عروس بوده مشاجرشون میشه مادرشوهره عروسو صدا میزنه بیاد اتاق باهم صحبت کنن با میله میزنه توسرش و انگار ضربات چاقو و بعد در اتاقو قفل میکنه تا اونجا بمیره بعدم با پلیس تماس میگیره که عروسش غرق خونه و خبر نداره چه کسی این بلا رو سرش آورده و بعد نوه لو میده که مادره اینکارو کرده.. راست و دروغشو نمیدونم اینستا اینجوری نوشتن

عروس و مادرشوهر که زندایی عرپس بوده مشاجرشون میشه مادرشوهره عروسو صدا میزنه بیاد اتاق باهم صحبت کنن ...

یعنی جلو نوه اش کشتش خب چرا؟ سر چی؟ عروس چیکار کرده بود؟ مگه

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروئی لر.         لۆرستانات....اصالت مارا موزه ها فریاد میزنند🎹‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ رقص لری یعنی اتحاد🤝دینم:زرتشت

عروس و مادرشوهر که زندایی عرپس بوده مشاجرشون میشه مادرشوهره عروسو صدا میزنه بیاد اتاق باهم صحبت کنن ...

مرسی گلم . چقدر بد .چه مادر شوهر سنگدلی

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.