2777
2789
عنوان

می‌خوام خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 82 پست
به شدت منو تحت فشار مالی می‌زاره باورت نمیشه بارها تا مرز طلاق رفتیم من هیچ جایی ندارم برم از کمدم ع ...

خب ببین یه راه حل بهت میدم 

با یه بزرگتری صحبت کن( عمویی دایی پدری داداشی ) هرکسی که خودت صلاح میدونی 

همه ی این حرفارو مو ب مو بشین بهش بگو و ازش کمک بخواه 

مطمئن باش کمکت میکنه 

و با همسرت حرف میزنه 

به شدت منو تحت فشار مالی می‌زاره باورت نمیشه بارها تا مرز طلاق رفتیم من هیچ جایی ندارم برم از کمدم ع ...

درک میکنم شرایط خوبی نداری متوجه هستم پیدا کردن مسیر پیچیده به نظر میرسه ولی با این حال به سوالم مجدد فکر کن ، با وجود همین شرایط افتضاحی که گفتی چی کار میتونی بکنی که یک پله وضعیت خودت رو بهتر کنی ؟ 

من به نقش شوهرت توی بد شدن حالت کار ندارم می‌خوام تو نقش خودت رو برای بهبود وضعیت خودت پیدا کنی 

نمی‌خوام بهت ایده بدم می‌خوام خودت راه پیدا کنی 

دنبال یه نور بگرد توی تاریکی 

الان چی کار میتونی بکنی ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک میکنم شرایط خوبی نداری متوجه هستم پیدا کردن مسیر پیچیده به نظر میرسه ولی با این حال به سوالم مجد ...

نمی‌دونم من به شدت افسرده شدم پنج ماه تو تحت افتاده بودم دیدم نمیتونم تحمل کنم وراه حلی پیدا کنم رفتم دکتر اعصاب هیچی خوشحالم نمیکنه صبح که میشه برام مثل مرگه دلشوره وتپش قلب میگیرم 

خب ببین یه راه حل بهت میدم با یه بزرگتری صحبت کن( عمویی دایی پدری داداشی ) هرکسی که خودت صلاح میدونی ...

اصلا براش مهم نیست خواهرم باهاش حرف زد میگه شوهرت اصلا به روانی به تمام معنا من میگم زنت افسردگی داره حالش خوب نیست داره میمیره میگه شوهرت می‌گفت من کار میکنم چیزی براشون کم نمی‌زارم من فلان سال باز نشسته میشم من بیمه دارم و... به مشت حرفای چرند گفت من خیلی دلم برات سوخت ولی تو فقط تنها راه‌ حلی که داری روزمرگی کنی وسعی کنی باوجود این مردک روانی زنده بمونی چون هیچ جوره شرایط طلاق نداری 

هیچ انسانی بدون دلیل در سرنوشت و زندگیت قرار نمیگیره .این زندگی کوتاهه .مطمن باش لحظه مرگمون تازه پی میبریم زندگی چقدر کوتاه و بی ارزش بوده.حتما حکمتی داره این مرد وارد زندگیتون شده .فقط صبر و تحمل .بجای فکر خودکشی وسوسه شیطان .به خدا پناه ببر .آخر همه چیز مرگه .پس با خودکشی فقط اون دنیاتم با دستای خودت خراب میکنی .و هیج ضربه ای هم به کسی نمیزنی فقط به خودت ضربه میزنی

اصلا براش مهم نیست خواهرم باهاش حرف زد میگه شوهرت اصلا به روانی به تمام معنا من میگم زنت افسردگی دار ...

خودت نمیتونی خرش کنی ؟؟؟

قربون صدقش برو لوسش کن همش بهش بگو دوست دارم 

با اشتیاق و شاد باش توی خونش 

یه تغییری بده زندگیتونو یه هلی بده 

خودت دست ب کار شو 

اگه بچه داری بخاطر بچه ات هم شده 

باهاش مهربون باش، چه میدونم شوهرته بالاخره باهاش زندگی کردی ببین چی حالشو خوب می‌کنه 

توی رابطه صدتو بزار 

یا اگه ازت گله داره سر یه موضوعی اون موضوع رو حل کن و بهش بگو فقط بخاطر تو این کارو کردم اونم خر میشه و میگه هرچی تو بگی 

خودت نمیتونی خرش کنی ؟؟؟قربون صدقش برو لوسش کن همش بهش بگو دوست دارم با اشتیاق و شاد باش توی خونش یه ...

به شدتتتتتتتتتتت خسیسه من دل خوشی ازش ندارم حاضره جون بده پول خرج نکنه حالم ازش بهم میخوره مثل سگ کار می‌کنه من سروضعم ازگداها بدتره چقدر خفت میکشم هر مکانی 

نمی‌دونم من به شدت افسرده شدم پنج ماه تو تحت افتاده بودم دیدم نمیتونم تحمل کنم وراه حلی پیدا کنم رفت ...

شاید باز کردن پنجره و نفس عمیق کشیدم حالت رو خوب کنه 

شاید خوردن یه چایی و کیک حالتو بهتر کنه 

شاید یه پیاده روی یا دیدن درخت های توی پارک حالت رو خوب کنه 

شاید دیدن یه ویدیوی طولانی از حرکت موج دریا و صدای آب بهت آرامش بده 

شاید توی سکوت شنیدن صداهای دووور بهت حس آرامش بده 

شاید یه نماز با عشق خوندن بهت آرامش بده 

شاید شروع کردن یه دوره آموزشی باشه 

منظورم از اقدام یه اقدام فضایی نبود منظورم یه پله بهتر شدن وضعیت بود 

باید محرک های مثبت روانی خودت رو شناسایی کنی کم کم انقدر حالت رو خوب کنی که انگیزه ایجاد تغییرات بزرگ توی خودت ایجاد کنی 

الان فقط ظرف هیجانات مثبتت رو باید پر کنی 

دیدی یهو میگی وای خیلی وقت بود اینطوری نخندیده بودم ؟ خیلی وقت بود اینطوری آرامش نداشتم ؟ خیلی وقت بود اینطوری حس خوب نداشتم ؟ 

یه سری کار و اقدام هستن که توی حالت عادی مثل الان اصلا یادت نمیاد که چقدر میتونن بهت حس خوب بدن ، ولی وقتی پیش میان حالت رو خوب میکنن اینا رو یادداشت کن 

اینا کارهایی هستن که شخص تو رو خوشحال میکنن و ظرف هیجانات مثبتت رو پر می‌کنن 

پس وقتایی که شوهرت گند میزنه یا رفتاری می‌کنه که نباید ، تو یهو مثل امروز صفر نمیشی یهو خالی نمیشی یه کم از اون ظرفه کم میشه ولی منفی نمیشی 

این لیست رو کم کم تکمیل کن و هر روز چند تا از اون لیست رو انجام بده کم کم خودت میفهمی چقدر بهتر شدی و کم کم راه حل هایی که برای نجات خودت از این وضعیت هست رو پیدا می‌کنی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

به شدتتتتتتتتتتت خسیسه من دل خوشی ازش ندارم حاضره جون بده پول خرج نکنه حالم ازش بهم میخوره مثل سگ کا ...

میفهمم چی میگی حقم داری 

ولی مردا عقل ندارن ، ببین بخدا میتونی خرش کنی 

به حرفایی که زدم فکر کن