2777
2789
عنوان

از این پیام مادر دانش آموزم حس بدی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 55142 بازدید | 584 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه رپز بعد پیامشو باز کردم و طبیعتا هیچ واکنشی

ایشون همچین بیخیالی ای از شماو کادر مدرسه دیده همچین پیامی داده لطفنو ممنون همه چی تو جمله ش هست بهتزه از نازتون کمتر کنید با رییس جمهورشم مردم همینطور یا بدتر صحبت میکنن بجاش تمرکز بذارید رو پیام جمله که بحق هم هست اینجا میشه متوجه شد این اولیا حق داره ویچیزایی دیده که شما اینجا مطمیننن به نفع خودتون بازگو نمیکنید واقعن ماها که بچع هامون معلم های دلسوز دارن باید خیلی قدردان باشیم وقتی اینچیزارو میبینیم

افرین منم بودم سین میکردم وجواب نمیدادم

همین خانم معلم بانک بره کسی کارشو انجام نده صداش درمیاد مطمینن حالا اینجا هیچ حقی نمیده به اولیا درصورتی که یسری وظایف داره هرکس در هر حایگاهی اینکه سین کنی جواب ندی واقعن جزو ضعف های شخصیت یه انسانه اگه قرار نیس جواب بده بهتره اصن شمارشونو به اولیا ندن

این جمله مناسب بیان خواسته نیست، دستوره. چرا متوجه نمی‌شید!لطفاً اول جمله باعث نمی‌شه جمله دستوری تب ...

باشه . ممنون که یادم دادین.😏 تا زمانی که شما خودتون رو یه سرو گردن از همه بالاتر میبینید و اجازه هر حرف و...روبه خودتون  میدین موضوع حل نمیشه. در ثانی شما هم تا حالا با اون کمالات و ادعا که داری مثلا معلم هم که باشی یاد نگرفتی کسی با تو کاری نداشت، کاری نداشته باشی.!!!!!!شما یاد گرفتین  از رئیس و روسا باید دستور بگیرین حتی حرفش اشتباه باشه ولی یه شخص عامی و یه اولیا ازتون چیزی بخاد حتی  بفرض بذاریم دستوری بوده  باشه بهتون برمیخوره!!!چون یه غرور کاذب دارین  .هر کسی شغلی داشته باشه و یا خونه دار باشه تو هر شغل و جایگاه باشه محترمه  . شما هم یاد بگیر آدما رو برحسب انسان بودن بهشون احترام بذاری و یا حرف بشنوی نه مقام و.... . برامن ریپلای نکن چون با ادمای مثل شما که از دماغ فیل انگار افتادین حرفی ندارم . بدرود.ریپلای هم بکنی نمیخونم چون دیدگاهتو نسبت به افراد دونستم 

همین خانم معلم بانک بره کسی کارشو انجام نده صداش درمیاد مطمینن حالا اینجا هیچ حقی نمیده به اولیا درص ...

ارباب رجوع من بچه ها هستن اونم سر کلاس 

نه ا‌ولیا 

وظیفه ای ندارم جواب پیام های مادرارو بدم اگر هم دادم از لطفمه نه وظیفه 

همین خانم معلم بانک بره کسی کارشو انجام نده صداش درمیاد مطمینن حالا اینجا هیچ حقی نمیده به اولیا درص ...

واقعا اشتباه کردن شمارشونو به والدین موقعیت نشناس دادن 

اون هم کار اون خانم نبوده که انجام نشده

دخالت بیجاشون بوده که درکمال احترام بی پاسخ مونده 

شغل این مادر چیه؟چقدر جوگیره احساس کردم شما رو در حد همون بچه کلاس دوم میبینه

اتفاقا به نظر من خیلی عاقلن چون منم دیدم بچه ها نوشابه انرژی زا میخورن

این طفلکی ها که نمیدونن چه مشکلاتی داره

این نشونه ی به فکر بودن این مادره واقعا دمش گرم که خودش دست به کار شده

نمیدونم چرا ولی خدا خیلی هوامو داره با اینکه نماز نمیخونم، همیشه همه چیو درست میکنه ؛ ازش میخوام هرکسی تو دنیا ناراحتی داره که اذیتش میکنه اوضاع براش روبه راه شه ، من همیشه براتون دعا میکنم و آدما رو دوس دارم ؛هرچقدر که اذیتم کنن امیدوارم با خوندن این و دونستن اینکه کسی از ته قلبش برات خوبی میخواد دلت کمی اروم شه دوستم، مشکلات تموم میشن، وقتی که انتظار نداری 

خوب گفته آفرین.

زنده باد چنین مادرانی!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

مدرسه مربی بهداشت داره معلم داره این که با معلم بچه ات جوری حرف بزنی که انکار نوکر بله قربان گوی شما ...

ایشون از کلمه لطفا استفاده کرده عزیزم حرف بدی نزده که ناراحت شین 

و اینکه با گذاشتن یه پیامتوی گروه شما نوکر یا خدمت کار نمیشین 

فکرتون اشتباه بوده 

نمیدونم چرا ولی خدا خیلی هوامو داره با اینکه نماز نمیخونم، همیشه همه چیو درست میکنه ؛ ازش میخوام هرکسی تو دنیا ناراحتی داره که اذیتش میکنه اوضاع براش روبه راه شه ، من همیشه براتون دعا میکنم و آدما رو دوس دارم ؛هرچقدر که اذیتم کنن امیدوارم با خوندن این و دونستن اینکه کسی از ته قلبش برات خوبی میخواد دلت کمی اروم شه دوستم، مشکلات تموم میشن، وقتی که انتظار نداری