2777
2789
عنوان

میخوام نذری ماکارونی درست کنم 10تا با گوشت و سویا خوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 73 پست

نه سیب زمینی نزن. اگه میتونی یکم دنبه چرخ کن  و  رو ادویه هات کار کن. 

یه ادویه ماکارونی هم هست طعم خاصی نداره ولی خیلی خوشرنگ میشه غذا.البته اگه شیمیایی نباشه.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سویا هاتو با گوشت چرخ کرده و پیاز پیاز رنده شده و فلفل دلمه ایی رنده شده اب گرفته شده میکسش کن یا داخل چرخ گوشت همورو باهم مخلوط کن بعدش درست کن با ماکارانیت

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

نه سیب زمینی نزن. اگه میتونی یکم دنبه چرخ کن و رو ادویه هات کار کن. یه ادویه ماکارونی هم هست طعم خ ...

ادویه ماکارونی دارم خیلی خوشم نمیاد ازش دیگه استفاده نکردم ،خودم پاپریکا و کاری و پولبیبر و پودر سیر میزنم

قانونش اینه هفتاد درصد گوشت سی درصد سویا اونم‌چرخ شده ما سیب زمینی نگینی و‌هویح رنده شده رب ادویه میزنیم فلفل ذلمه و قارچ هم سلیقه اس من خوشم نمیاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم چند وقت پیش ساندویچ ماکارونی نذری دادم .

اگر گوشتت کمه و برات مقدور نیست بیشترش کنی میتونی ۴ تا ماکارونی درست کنی بعد ساندویچ کنی .

کلی ساندویچ میشه .فکر کنم من با سه تا ماکارونی ۶۰ تا ساندویچ دادم

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️