2777
2789
عنوان

میخوام نذری ماکارونی درست کنم 10تا با گوشت و سویا خوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 73 پست
عزیزم سویا رو حتما خیس باید کنی قبلشمن منظورم این بود که مواد ماکارانی رو که داری سرخ میکنی (شامل سو ...

ممنون من خودم از ماکارونی رشته ای بدم میاد بنظرتون ماکارونی شکلی پنه بریزم بد میشه؟

گفتم مقوی بخوام بشه گوشت و سویا می ریزم :) وگرنه که خودم سویای تنها دوست دارم.اگه به این چیزا باشه ک ...

آهان من برعکس متوجه شدم .فکر کردم میگید سویا رو اضافه میکنید تا مقوی تر بشه 🙂

نه بابت تراریخته بودن سویا گفتم .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سویا .مرغ خورد شده .گوشت چرخی.ذرت.قارچ.فلفل دلمه .هویج.من این چیزارو هرکدوم داشته باشم میزنم‌با رب ف ...

برنج و یکم میترسم هنوز خوب نمیتونم اون برنج رستورانی رو دم کنم 

دیگه گفتم ماکارونی باید درست کنم ، حس میکنم بهتره چه کارایی باعث شفته شدنش میشه؟ من بیشترین ماکارونی ...

2 بسته مشکلی نیست

برای تعداد زیاد خیلی کم تر باید تو آب جوش بمونه و چند تا قابلمه بشه بهتر، مایه ماکارانی هم اصلا آبکی نباشه 

ان شاءالله که خوب درمیاد خیالت راحت ،فقط یه جایی خونده بودم ماکارانی زیاد دم بخوره خوشمزگیش میره ،به ...

اره من میزارم برای خودمونم بیشتر تو اب بمونه نرم تر بشه از اونور دم کشیدنشو کمتر میکنم

قبول باشه چه جالب ساندویچ ماکارانی خوشمزه میشه ؟

ممنون .

آره عالی شده بود .

فقط نباید دم بزارید 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

قبول باشه ازتون ، ایده جالبیه ممنون

مچکر عزیزم .

نذر شماهم قبول