2777
2789
عنوان

باهم قهریم ولی خریدامو حساب کرد

888 بازدید | 53 پست

با شوهرم یه دعوای بد داشتیم کلی توهین کردیم و تموم حرمتا شکست..امروز رفتیم خرید کاملا قهر بودیم حرف نمیزدیم ولی لحظه آخر خودش حساب کرد نذاشت من حساب کنم 

میخواد بگه آشتی؟ من که هنوز جدی ام اخه حرفاش یادم نمیره

آشتی کنم؟ با اونهمه توهین و حرف طلاق

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زندگیتو خراب نکن بدو برو بغلش کن باهاش حرف بزن

هیچوقت سر زندگیت قمار نکن تو طلاق جز حسرت هیچی نیست

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

خواهش میکنم اگردوسش داری نزارحرمت بینتون شکسته بشه تودعوا سکوت کنید بهم اسیب نزنید اون عصبی بود شماچیزی نگو 

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

خواهش میکنم اگردوسش داری نزارحرمت بینتون شکسته بشه تودعوا سکوت کنید بهم اسیب نزنید اون عصبی بود شماچ ...

از اول باید رعایت می کردیم الان متاسفانه دیگه حرمتا از بین رفته و هردفعه موقع دعوا حرفای بدی میزنیم نمیدونم چجوری اصلاحش کنم