2777
2789
عنوان

باهم قهریم ولی خریدامو حساب کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 53 پست

حالا چیشد باهم رفتین خرید بدم نگران نباش منو شوهرمم حرفی نمونده بود ک بار هم نکنیم منم مثل تو فکر میکردم ک دیگه این رابطه بدرد نمیخوره اما چندبار جلو دهنمو گرفتم و سکوت کردم الان خداروشکر احترام همو داریم

عزیزدلم بهش فکر نکن.. قطعا بازم فرصت داریمشکلات و اشتباهاتی که داشتی رو پیدا کن و حلشون کنبعدش یه را ...

خیلی چیزا خراب شده درگیردادگاهیم دارم حسرت میخورم کاش بحث نمیکرد کاش یجاهایی گیرنمیدادم کاش اون بخودش میومد خونه میگرفت ک3سال عقدنمونیم کاش رفیق بازی نمیکرد ک... چقدر حسرت وکاش توقلبم امروزم کلی گریه کردم بعد9ماه دادگاه رفتن هنوز نتونستم دل بکنم 

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی چیزا خراب شده درگیردادگاهیم دارم حسرت میخورم کاش بحث نمیکرد کاش یجاهایی گیرنمیدادم کاش اون بخود ...

تهش خراب شدن همه چیه؟ بیا برا بار آخرم که شده باهاش حرف بزن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

از ی جایی ب بعد اگه رعایت نکنید حرمتا بدتر شکسته میشه

ی قولی قراری بزارید ک دیگه تکرار نکنید هیچوقت 

یا ی جایی بحثو تموم کنید ک بدتر نشه

البته ک خیلی سختهههه و ماهنوزم درگیرشیم

•تا جُنون فاصِله ای نیست اَز اینجا کِ مَنم...!🤍
خیلی چیزا خراب شده درگیردادگاهیم دارم حسرت میخورم کاش بحث نمیکرد کاش یجاهایی گیرنمیدادم کاش اون بخود ...

اگه فقط مشکلتون اینه که قابل حله

اون خودشم کشش داره بهت؟ وقتی میبینیش حسی داره هنوز بهت؟ جدایی از سمت شما یود یا شوهرت؟

از ی جایی ب بعد اگه رعایت نکنید حرمتا بدتر شکسته میشهی قولی قراری بزارید ک دیگه تکرار نکنید هیچوقت ی ...

اره خیلی سخته چون من خودم اگه یه حرف کوچیک بهم بزنه همه عیب های ش و خانوادشو باید به روش بیارم تا اروم شم

چرا

از حرفات متوجه شدم کمی بی سیاست و بی تجربه ای🍃

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

عقدی؟ چه جالب منم سه ساله عقدم

اره عزیزم فقط من ازدواج دومم، توروخدا دوسش داری تودعوا لج نکن کنارهم باشین بعدا حسرت میخوریا

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻