2777
2789
عنوان

احساس یخ زدگی مفاصل پا

128 بازدید | 13 پست

روغن سیاهدانه زدم زیر آب گرم گرفتم 

باید پتو دونفره گذاشتن پاهامو ولی انگار وسط برفا هستم 

هوا هم اصلا سرد نیست جنوبیم ..علت چیه کسی اینطور بوده؟؟ سیاتیک می‌گرفتم گاهی ولی حس یخ زدگی اولین باره ..روماتیسم خاموش هم دارم 

روماتیسم داری به آب نزن چه گرم چه سرد . مخصوصا سرد.یه آجر داغ کن روش حوله بنداز پاتو بزار روش

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روماتیسم داری به آب نزن چه گرم چه سرد . مخصوصا سرد.یه آجر داغ کن روش حوله بنداز پاتو بزار روش

هیچ وقت به آب حساس نبودم ولی این حس یخ زدگی خیلی اذیتم می‌کنه حس سوزش تو برف 

هیچ وقت به آب حساس نبودم ولی این حس یخ زدگی خیلی اذیتم می‌کنه حس سوزش تو برف

والا من خودم تو منطقه سرد سیرم و رماتیسم دارم . پاهام خیلی وقتا احساس میکنم تو اب یخ گذاشتن 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
قوس کمر دارم واسه همین اکثرا کمردرد هم میگیرم. فیزیپتراپی رفتم و نرمش داد،، البته کمخونی هم دارم اون ...

دقیقا منم از گودی کمر درد دارم همیشه وقتی میشینم ی مدت کوتاه هم وقتی پا میشم چند دقیقا طول می‌کشه تا بتونم صاف بشم 

والا من خودم تو منطقه سرد سیرم و رماتیسم دارم . پاهام خیلی وقتا احساس میکنم تو اب یخ گذاشتن

بلا دور باشه من این درد اولین باره ترسیدم علایم لوپوس باشه تا ببینم فردا چطور میشم مرسی 

بلا دور باشه من این درد اولین باره ترسیدم علایم لوپوس باشه تا ببینم فردا چطور میشم مرسی

ممنونم نه بابا خدا نکنه لوپوس چیه حتما سردی کردی زده به پات.